Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/11/2012 y.o.k.l.a.m.a.
dagistan yazdı:Tamam Faruk abim aldım çayımı lakin biraz soğumuş gibiler sankimSeerf

suc benim degil..Nayirolamaz
erken gelseydin abicim..idare et artikSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
aydin cayi ictin afiyet olsun bizim kasiktan bi haber varmi yoksa caymi karistiriyon kasikla
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Albatros-gr yazdı:suc benim degil..Nayirolamaz
erken gelseydin abicim..idare et artikSiyirdim

Haklısın abiSnifsinf
monawar yazdı:aydin cayi ictin afiyet olsun bizim kasiktan bi haber varmi yoksa caymi karistiriyon kasikla

SiyirdimSiyirdimAlicim hafta sonu kaşığı denedim yüzmesi harika lakin bişe tutamadımSnifsinfDaha doğrusu baya sorunlu bir hafta sonu geçirdim balık açısından, milletle uğraşmaktan keyfim kaçtı 10 cm lik yaprakları millet ganimet bulmuş gibi avladılar milletle papaz oldum,keyfim kaçtı anlayacağın balık tutamadım.
dagistan yazdı:SiyirdimSiyirdimAlicim hafta sonu kaşığı denedim yüzmesi harika lakin bişe tutamadımSnifsinfDaha doğrusu baya sorunlu bir hafta sonu geçirdim balık açısından, milletle uğraşmaktan keyfim kaçtı 10 cm lik yaprakları millet ganimet bulmuş gibi avladılar milletle papaz oldum,keyfim kaçtı anlayacağın balık tutamadım.

abi yuzmesi guzelse is yapacak demektir insallah bir dahakine luferler kasigi yamultur isirincaHappy
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:abi yuzmesi guzelse is yapacak demektir insallah bir dahakine luferler kasigi yamultur isirincaHappy

AlkisAlkisSeerf
Günaydın arkadaşlar,hayırlı günlerGulumse
Bornova - izmir
Bul
Günaydın dostlar. dışarıda çok güzel bir hava var. Tam balık havası ama ben çalışıyorum SadHadiordan
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Orhan abicim, Nihat kardeşim
gününüz aydın, gönlünüz şen olsunSeerf
Bul
günaydın,hayırlı sabahlar efendim.76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi