Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sevinçliyim dostlar :)
Ağabey hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlara vesile etsin. Mazlumun hakkını kötünün cezasını versin.
Bul
Hüseyin adına çok sevindim bende bilirim bu duyguyu kızım marmara üniversitesi bitirdi ebe oldu oğlumda karabük ünide hemşir'lik okuyor babalara gurur kaynağı oluyorlar işte SmileAlkisAlkis
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
Tebrikler Hüseyinim.Çok sevindim.AlkisAlkisSeni ve yeğenimi kutlarım.Ne kadar mutlu olduğunu tahmin etmek zor değil.Allah yolunu, bahtını açık etsin. Affet
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
AlkisAlkisAlkis
tebrikler Huseyin,Allah bundan sonra da basarili kilsinAffet..sizleri ve devaminda bizleri de tabiiki hep boyle sevindirsin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yeniolta yazdı:Ağabey hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlara vesile etsin. Mazlumun hakkını kötünün cezasını versin.
teşekkürler kardeşimGulumse
drasty41 yazdı:Hüseyin adına çok sevindim bende bilirim bu duyguyu kızım marmara üniversitesi bitirdi ebe oldu oğlumda karabük ünide hemşir'lik okuyor babalara gurur kaynağı oluyorlar işte SmileAlkisAlkis
haklısın recep ağabey yaşayan biliyor işteWink

ufuktan26 yazdı:Tebrikler Hüseyinim.Çok sevindim.AlkisAlkisSeni ve yeğenimi kutlarım.Ne kadar mutlu olduğunu tahmin etmek zor değil.Allah yolunu, bahtını açık etsin. Affet
eyvallah hocam çok teşekkürler
Albatros-gr yazdı:Alkis:
tebrikler Huseyin,Allah bundan sonra da basarili kilsinAffet..sizleri ve devaminda bizleri de tabiiki hep boyle sevindirsin

çok büyük seviçti bizler için sağolasın ağabey
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hüseyin kardeşim seni, oğlunu ve aileni tebrik ederimAlkisİnşallah oğlunun mezuniyet töreninide burdan ilan edersinAlkisEhh artık bundan sonra seninle iyi geçinmek farz olduSiyirdimnolur ne olmazSiyirdim
arabım hayırlı uğurlu olsun vatana millete Alkis biliyon benimde oğlum litvanyaya lisans için gidiyo kızda hemşirelik yüksek ALLAH yollarını ve bahtlarını açık etsin Affetben bugünden başladım ev bakmaya yeğenime benim mahallede bu tane buldum iki odalı ama daha konuşmadım. bide yol masrafı olmasın diye.okula yakın yerlerde araştırıcam arkadaşlara tembih ettim.merak etmeAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Insallah daha iyi yerlerde gormek nasip olur abicim basarilarinin devamini dilerimAlkisAlkis
Bul
araphüso26 yazdı:teşekkürler kardeşimGulumse
haklısın recep ağabey yaşayan biliyor işteWink

eyvallah hocam çok teşekkürler

çok büyük seviçti bizler için sağolasın ağabey

ALLAH mezuniyetinide göstersin.AlkisAlkisAlkis
Bul
dagistan yazdı:Hüseyin kardeşim seni, oğlunu ve aileni tebrik ederimAlkisİnşallah oğlunun mezuniyet töreninide burdan ilan edersinAlkisEhh artık bundan sonra seninle iyi geçinmek farz olduSiyirdimnolur ne olmazSiyirdim
eyvallah aydınım çok teşekkür ederim. sen bizim sert şakalarımıza bakma biz arkadaşım dedikmi bizden o kişiye zarar gelmez. ARKADAŞIM Wink

yalova tatar yazdı:arabım hayırlı uğurlu olsun vatana millete Alkis biliyon benimde oğlum litvanyaya lisans için gidiyo kızda hemşirelik yüksek ALLAH yollarını ve bahtlarını açık etsin Affetben bugünden başladım ev bakmaya yeğenime benim mahallede bu tane buldum iki odalı ama daha konuşmadım. bide yol masrafı olmasın diye.okula yakın yerlerde araştırıcam arkadaşlara tembih ettim.merak etmeAffet

eyvallah tatar haftaya cumartesi oradayım görüşürüz inşallah.sana güveniyorum tatarımWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekrar aranizdayim dostlar gobekbalığı 11 1,096 21-02-2016, 16:23
Son Yorum: gobekbalığı

Hızlı Menü: