Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda ilk gece avına heves.
ALTAYLI yazdı:Ahmet kardeşimiz hoş gelmişAlkis Yalçın ciğerler tava mı arnavut muBobo Yanında soğan olmalıydı değil miSmile

hem unut bizi hem dalda geç.öptüm ellerinden şekerim.
Bul
orhanekmekci yazdı:Kaptanım,Yakubu tekneden kolay avcılığı alıştırdın Happy

hemde nasıl orhan abicim.Snifsinf
Bul
bucalıfikret yazdı:abi yaparmı dersin.Siyirdim

orhanekmekci yazdı:Ustasına soralımHehe

sen elime düşmede . . . Smile
Bul
yycolak yazdı:hem unut bizi hem dalda geç.öptüm ellerinden şekerim.
Yahu ne zaman geliyorum desem bir şeyler çıkıyor. Kısmet İnşallah76
Bul
ALTAYLI yazdı:Yahu ne zaman geliyorum desem bir şeyler çıkıyor. Kısmet İnşallah76

sana demiştim kış gibi olacak diye.kolaylıklar diliyorum.Alkis
Bul
yycolak yazdı:sana demiştim kış gibi olacak diye.kolaylıklar diliyorum.Alkis
Balığın bollaştığı eylul ayına bir ayar çekersiniz76
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Balığın bollaştığı eylul ayına bir ayar çekersiniz76

gel burada balık çok diyeceğine,eylüle kadar bekle diyorsun be abi.HadiordanSiyirdimşimdi dükkanı kapatıp kıyıya gidiyorum oltamı alıp.sardalyada var uzunumun aldığı.Siyirdim
nasıl ama "getirin atımı kılıcımı altaylara gidiyorum" gibi oldu değilmi.Siyirdimsıyırmaya az kaldı galiba.Smile
Bul
yycolak yazdı:gel burada balık çok diyeceğine,eylüle kadar bekle diyorsun be abi.HadiordanSiyirdimşimdi dükkanı kapatıp kıyıya gidiyorum oltamı alıp.sardalyada var uzunumun aldığı.Siyirdim
nasıl ama "getirin atımı kılıcımı altaylara gidiyorum" gibi oldu değilmi.Siyirdimsıyırmaya az kaldı galiba.Smile
Yemi ayarladınmı evde durduğun kabahat,rasgeleAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Yemi ayarladınmı evde durduğun kabahat,rasgeleAlkis

20 gündür eve gitmiyorumki abi.dükkanda kalıyorum.sabah erkenden gelen boyozcu,fırıncı derken.akşamda nolmaz nolmaz diye ben varım.öğlenleri biraz kestiriyorum işte.yorgunluk var yani.balık pek aklıma gelmiyor.
Bul
yycolak yazdı:20 gündür eve gitmiyorumki abi.dükkanda kalıyorum.sabah erkenden gelen boyozcu,fırıncı derken.akşamda nolmaz nolmaz diye ben varım.öğlenleri biraz kestiriyorum işte.yorgunluk var yani.balık pek aklıma gelmiyor.
Kendine ve zevklerinede biraz zaman ayırablmelisin yoksa nereye kadarMahcupAllah yardımcın olsun.
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi