hamsi58 yazdı:Farklı bır bakıs acısı tabıkı sızınkı saygım var gorusunuze bu uc rengın bır araya gelmesınde hıc bır sakınca gormuyorum
Turkum ne turk bayragını kaldırırım...nede umut gunesımı nede dogayı temsıl eden yesılımı guzellıkler herkez ıcın bence farklı seyler aramaya gerek yok.
Dikkat ederseniz ben Bayrağımıza bir şey söylemedim.
Sadece kullanılan renklerin uyumsuzluğuna dikkat çektim.
Diğer logo çalışmaları kartpostal gibi olmuş.
Sizin yapmaya çalıştığınız daha bir logo gibi duruyor.
Farklı renk çalışmaları içinde de denemeler yapar mısınız??
Burada farklı etnik ya da siyasal olayların içerisine girmek gibi bir derdim yok.
Sadece logonuzu daha güzel bir hale getirmeye çalışıyorum.
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy
Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.
Bu arada arkadaşlar Google a gidip de " bosphorus logo " yazdığınızda yüzlerce görseli görebilirsiniz. Bence fikir verebilir logo çalışması içinde olanlara.
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy
Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.
hamsi58 yazdı:affınıza sıgınarak soyluyorum sonucta bu bır logo calısmasıysa (kendımı ovmuyorum sakın yanlıs anlamayın) resım seklınde olmamalı bıldıgım resmı ekleyıp ustune bosphorus team yazılmıs yanı bu benden oncekı yapılanların 1 tanesı harıc resım veya portre calısması gıbı olmus logo benım yaptıgım gıbı arma gıbı olmalı dusunuyorumm..herkesın emegıne saglık nacızane fıkrım benim
Volkan bey doğru söylüyorsun. Logo ayrı birşeydir. Yani resimin üzerine eklemeler yapıp buna logo diyemeyiz. Logo daha çok grafik çalışmasından çıkar ve şu ana kadar 2 tanesi bu şekilde.
Ama logo diye başlayan bu konuya baktığımızda belki başlangıcı yanlış. Sonuçta burası bir site ve sitenin zaten kendi logosu var. bunun üzerine bir logo yapmaya gerek varmı. Sonuçta takımlar kendi adlarına baskılı ürünlermi kullanacaklar. Yada site haricinde bir işlemmi yapacaklar.
Benim kendi düşüncem, logodan çok o bölgeyi ve grup içerisindeki insanların düşünce yapısını çağrıştıran birşey olmalı. yoksa logo olmadasa biz buradan biryere gitmiyoruz buradayız.
instinct yazdı:Dikkat ederseniz ben Bayrağımıza bir şey söylemedim.
Sadece kullanılan renklerin uyumsuzluğuna dikkat çektim.
Diğer logo çalışmaları kartpostal gibi olmuş.
Sizin yapmaya çalıştığınız daha bir logo gibi duruyor.
Farklı renk çalışmaları içinde de denemeler yapar mısınız??
Burada farklı etnik ya da siyasal olayların içerisine girmek gibi bir derdim yok.
Sadece logonuzu daha güzel bir hale getirmeye çalışıyorum.
nihatkr yazdı:Volkan bey doğru söylüyorsun. Logo ayrı birşeydir. Yani resimin üzerine eklemeler yapıp buna logo diyemeyiz. Logo daha çok grafik çalışmasından çıkar ve şu ana kadar 2 tanesi bu şekilde.
Ala log diye başlayan bu konuya baktığımızda belki başlangıcı yanlış. Sonuçta burası bir site ve sitenin zaten kendi logosu var. bunun üzerine bir logo yapmaya gerek varmı. Sonuçta takımlar kendi adlarına baskılı ürünlermi kullanacaklar. Yada site haricinde bir işlemmi yapacaklar.
Benim kendi düşüncem, logodan çok o bölgeyi ve grup içerisindeki insanların düşünce yapısını çağrıştıran birşey olmalı. yoksa logo olmadasa biz buradan biryere gitmiyoruz buradayız.
Niko abım benden daha guzel bır acıklama getırmıssın tsk ederım aydınlantın bızlerı