Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanoza bahar geldi.
yycolak yazdı:fikonun bahçesindekiler yenmeye başlamış bile uzunum.bizimkiler geç kalmış.Siyirdim

Gönderdi banada bizde tadına baktım şekerim..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Gönderdi banada bizde tadına baktım şekerim..Siyirdim
geçen sene değilmi.Happy
Bul
yycolak yazdı:geçen sene değilmi.Happy

HappyHappyHappy orasını karıştırma şekerim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:HappyHappyHappy orasını karıştırma şekerim..

tamam şekerim.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:maşallah maşallah.bir kaç gün sonrada yaz geldi deriz orhan abicim.
Geldi,geldiSiyirdimyazdan vazgeçtim baharı istiyorumGulumsebu sabah gökkuşağı sanki bahcemdeydiHappy

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Geldi,geldiSiyirdimyazdan vazgeçtim baharı istiyorumGulumsebu sabah gökkuşağı sanki bahcemdeydiHappy

Babacım bahar sizin oralara gelmeden bizim buralara hiç gelmez, gökkuşağıda çok güzel çıkmış..AlkisAlkis
orhanekmekci yazdı:Geldi,geldiSiyirdimyazdan vazgeçtim baharı istiyorumGulumsebu sabah gökkuşağı sanki bahcemdeydiHappy

iki duygu bir karede olmuş abicim.bir yanda gök kuşağı,bir yanda koca koca kuzular.deniz köpürmüş maşallah.Siyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi