Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1977 yılından kalma
Maydanoz'da az biraz söz etmiştinAlkis Meğerse az anlatmışsın. Bence harikalar bende de oldukça eski meps'ler vardı bir kurcalayım bakim nerelerde. Kamış ise süper kıymetini bilmek gerek76
Bul
şekerim çok güzel görünüyorlar.ancak onları kullanmaktan ziyade duvara asıp seyretmek daha büyük zevk verir heralde.sen yine iyi günlerde kullan inşallah.
Bul
yycolak yazdı:şekerim çok güzel görünüyorlar.ancak onları kullanmaktan ziyade duvara asıp seyretmek daha büyük zevk verir heralde.sen yine iyi günlerde kullan inşallah.

duvaramıHadiordan sen benim aslıl duvardakileri görsen şaşarsın onlar dedemin babasından kalma yani kısaca 1900 lü yılların başından bir ara onlarıda yayınlarım burada Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ALTAYLI yazdı:Maydanoz'da az biraz söz etmiştinAlkis Meğerse az anlatmışsın. Bence harikalar bende de oldukça eski meps'ler vardı bir kurcalayım bakim nerelerde. Kamış ise süper kıymetini bilmek gerek76

abi daha yeni başladım sayılır çok önemli bişi yok daha elimde av malzemesi olarak bazılarında neler var neler gıpta ile baktım geçen gün.
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:duvaramıHadiordan sen benim aslıl duvardakileri görsen şaşarsın onlar dedemin babasından kalma yani kısaca 1900 lü yılların başından bir ara onlarıda yayınlarım burada Smile

sen gözterdinde biz bakmadıkmı şekerim.onlarıdaa isteriz.desene senin elinde oldukça kıymetli bir hazine var.Alkis
Bul
Ey gözünü sevdiğimin bambusu bir zamanların en revaçta takımlarıydı..
Hakikaten şu takmların hepsini fotoğraflada sergiyi bir gezelim güzel nostalji olur..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Ey gözünü sevdiğimin bambusu bir zamanların en revaçta takımlarıydı..
Hakikaten şu takmların hepsini fotoğraflada sergiyi bir gezelim güzel nostalji olur..
yaa uzunum benim elimde söğütden bir dal parçası diğerinin elindede bu bambu kamış Baby ne imrenerek bakardım o zaman Gulumse
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:yaa uzunum benim elimde söğütden bir dal parçası diğerinin elindede bu bambu kamış Baby ne imrenerek bakardım o zaman Gulumse

Bizde çok avlandık o bambularla birde hiç eksiz olanları vardı o zamanlar ne günlerdi..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Bizde çok avlandık o bambularla birde hiç eksiz olanları vardı o zamanlar ne günlerdi..

Happy tek parça eski arabaların (chevrolet) camından çıkarıp ellerinde tutarak giderlerdi ava Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Happy tek parça eski arabaların (chevrolet) camından çıkarıp ellerinde tutarak giderlerdi ava Smile

Biz eskiden porsuk barajına trenle giderdik lokomatifin oraya bağlardık veya camdan içeri kompartıman boşluğuna koyardık..

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi