Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
araphüso 2011-- 2 adet aynalı videosu :)
Hüseyinim çok güzel bir av olmuş bu da.Video da güzel.AlkisSeerf İyi bir nostalji oldu.tekrar teşekkürler.Ellerine sağlık.Alkis

Başkan da" tam teçhizatlı kamereman Cevat Kelle" olmuş Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
araphüso26 yazdı:dostlar değer vererek yazdığınız güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sağolun var olun hepinizi Sefiom ayrı ayrı cevap vereyim dedim smleyler sorun çıkardı.bende topluca yazdım kabul buyurun...
sadece uzun ve nihata cevap yazayım.. uzun fesatlık etme çalış seninde olurSiyirdim
niko sırtın açıkta kalmış anlaşılanSiyirdimkeşke bende görsem geceleri fakat hanım uyandırmasaWink

Ne fesatlık etcem benim nasıl çalıştığım delilli ispatlı SiyirdimSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
araphüso26 yazdı:dostlar değer vererek yazdığınız güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sağolun var olun hepinizi Sefiom ayrı ayrı cevap vereyim dedim smleyler sorun çıkardı.bende topluca yazdım kabul buyurun...
sadece uzun ve nihata cevap yazayım.. uzun fesatlık etme çalış seninde olurSiyirdim
niko sırtın açıkta kalmış anlaşılanSiyirdimkeşke bende görsem geceleri fakat hanım uyandırmasaWink

Smile Nerenin açıkta kaldığı tartışılır ama, tam o anda uyandırmazmı? kadın 2 daka daha bekleyemedinmi diyemedim. Ordadamı balık demesin diye.Happy
Bul
Ellerine sağık arabım, ağzına sağlık başkanım, manzara da harika, avlakta harika, sonuçta balıkta aynalı mı aynalı.Alkis
Bul
ufuktan26 yazdı:Hüseyinim çok güzel bir av olmuş bu da.Video da güzel.Alkis İyi bir nostalji oldu.tekrar teşekkürler.Ellerine sağlık.Alkis

Başkan da" tam teçhizatlı kamereman Cevat Kelle" olmuş Siyirdim
teşekkür ederim hocam.. cevat kelleSiyirdim
Uzun_ahmet yazdı:Ne fesatlık etcem benim nasıl çalıştığım delilli ispatlı Siyirdim
valla hep böyle çalışıyon zaten bundan sonra herkeze anlatacam haberin olsunSiyirdim
nihatkr yazdı:Smile Nerenin açıkta kaldığı tartışılır ama, tam o anda uyandırmazmı? kadın 2 daka daha bekleyemedinmi diyemedim. Ordadamı balık demesin diye.Happy

bu cevaptan sonra benim kılıbık adayım sensin nikocumSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Kardeşime ne desem ki.Alkis sen iç sular aleminde ses getiriyorsun. İnşallah bir gün beraberce avlanırız abisi76
Bul
murki yazdı:Ellerine sağık arabım, ağzına sağlık başkanım, manzara da harika, avlakta harika, sonuçta balıkta aynalı mı aynalı.Alkis
eyvallah muratım teşekkür ederim.2011 de bu mera epey balık verdi bakalım bu sene ne yapacakWink
ALTAYLI yazdı:Kardeşime ne desem ki.Alkis sen iç sular aleminde ses getiriyorsun. İnşallah bir gün beraberce avlanırız abisi76

inşallah abi.deniz tatlısu farketmez muhabbetine ortak olayım yeter Rose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Tebrik ediyorum kardeşim.Daha irileride olur inşallah.Şansın bol olsun.
Bul
Arabım süpersiniz.AlkisAlkisAlkis
İnşallah bunların yakala&bırak avları da sizlere nasip olur.
Gülen yüzünüz hep gülsün.
Keyifli avlara.
Sevgi ve selamlar...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Cahit Acun yazdı:Tebrik ediyorum kardeşim.Daha irileride olur inşallah.Şansın bol olsun.

teşekkür ederim cahit abiWink
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dalgalı havalarda karadan balık avı videosu Salih Reis 9 3,162 23-06-2013, 16:56
Son Yorum: alyanakçı45
  zeytineli org çupra videosu bucalıfikret 134 20,411 01-02-2013, 22:27
Son Yorum: Antepli 27
  10.04.2012 Bugün Galata Köprüsü Kefal avı Videosu hamsi58 14 4,824 14-09-2012, 17:37
Son Yorum: denizbilimci
  2011'den kalma balıkçılık hatırası naxos 5 35 5,929 07-03-2012, 21:59
Son Yorum: BATMANLI
  28/08/2011 özdere doğanbey org bucalıfikret 17 3,012 06-09-2011, 20:36
Son Yorum: bucalıfikret
  Yılın videosu. Yakaladığımız Dev İsrail Sazanı :))) rusan 30 6,556 31-07-2010, 16:57
Son Yorum: gobekbalığı
  13kg aynalını videosu araphüso26 35 5,952 15-07-2010, 19:36
Son Yorum: ufuktan26
  sarozdan sinarit videosu LeVrEkCi 41 6,828 12-08-2008, 08:53
Son Yorum: fotokopici
  geçen haftanın videosu LeVrEkCi 16 3,704 29-03-2008, 20:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  2 adet Narlı Videosu GURHAN 17 3,602 11-03-2008, 23:01
Son Yorum: boranmursel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi