Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
teknelerde vize
arkadaşlar benim sandal marmaris selimiye'de liman kaydını izmir'de yaptırsam olurmu birde ölçüm için orayamı gidecekler.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar benim sandal marmaris selimiye'de liman kaydını izmir'de yaptırsam olurmu birde ölçüm için orayamı gidecekler.Alkis

işte bunu bende tam olarak bilemiyorum fikret abi,izmirden yaptıramazsın onu biliyorum ama diyelim marmariste yaptırdın ileride birgün izmirde kullanabilecekmisin onu bilmiyorum.
liman başkanlığına telefonla sorabilirsin ama ölçü işinden dolayı mecburen marmariste yaptırman gerekir diye düşünüyorum.
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar benim sandal marmaris selimiye'de liman kaydını izmir'de yaptırsam olurmu birde ölçüm için orayamı gidecekler.Alkis

Sandalın olduğu en yakın liman başkanlığına müracat edip orada yaptıra bilirsin oradan sörvey gelip ölçer sandalın olduğu yerde yaptırabilirsin
[SIZE="3"][/SIZE]
Her Zaman Doğruyu Söyle;Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın.
Kıyıcı
Bul
kıyıcı yazdı:Sandalın olduğu en yakın liman başkanlığına müracat edip orada yaptıra bilirsin oradan sörvey gelip ölçer sandalın olduğu yerde yaptırabilirsin

ali abi liman kaydı tekirdağ olan bir tekne istanbulda av yapabilirmi yada izmirde ?bu konuda bilgin varmı?
Bul
Özel tekne olduğu için her yerde kullanabilirsin
[SIZE="3"][/SIZE]
Kıyıcı
Bul
kıyıcı yazdı:Özel tekne olduğu için her yerde kullanabilirsin

tamamdır abi saolasın.
Bul
Bakın arkadaşlar eğer tekneniz balıkçı ruhsatlı olsaydı bağlı bulunduğu limanın dışında kullanamazdınız yol izni almanız gerekirdi ama özel tekne her yere gidebilir
(balıkçı ruhsatı dediğim yeşil kağıdı olanlar bilmeyenler için)
[SIZE="3"][/SIZE]
Kıyıcı
Bul

Tekneyi İzmire getirmeyeceksen Marmaris limana başvuru yapacaksın fiko,motorun faturası varmıydıGulumse
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar liman başkanlıklarına kaydettirdiğimiz teknelerin kayıt tarihinden sonra her yıl kaşeletip imzalanması gerekiyormuş,ercan abi aradı bu konuyu hatırlattı bende araştırdım liman başkanını aradım sordum.
5 metre altındaki tekneler ruhsatlarını her yıl onaylatacaklarmış yoksa denizde yakalandığınız takdirde 440 tl cezası var.onaylatmak ücretsizmiş.
5 metre üstü teknelerde ise hem onaylatılacak hemde 220tl ücret ödenecek.
Paylaşım için teşekkürler Nihat,şimdi bir sorun ortaya çıktı ruhsatı ıslandığı için plastik kaplayıcıla kaplatmışdımHadiordanbu nasıl çıkarılacak bakalımSnifsinf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Paylaşım için teşekkürler Nihat,şimdi bir sorun ortaya çıktı ruhsatı ıslandığı için plastik kaplayıcıla kaplatmışdımHadiordanbu nasıl çıkarılacak bakalımSnifsinf

aynı sorun bendede var inşallah zarar görmeden çıkartabiliriz orhan abi.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi