Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sürpriz Yolculuk
Alkis Tebrikler hocam Alkis çıplak akya harikaymış , bereketli ve afiyet olsun Seerfrastgele
Bul
yeni türleri avlamak bence avcılığın en güzel kısımlarından biri..tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Tebrikler hocam Alkis çıplak akya harikaymış , bereketli ve afiyet olsun Seerfrastgele
Teşekkürler Ahmet Seerf
Can ARSLAN yazdı:yeni türleri avlamak bence avcılığın en güzel kısımlarından biri..tebrikler

Teşekkürler Can. Bu balık yeni bir tür değil.Her zaman Akdeniz ve Ege de bulunan avcı bir balıktır.Canlı yeme, rapalaya v.b ayrıca da tekne ile sırtıya gelir.Zaman zaman oltamı ziyaret ederler.GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Teşekkür ederim Bahadır.Gitmişken olta atmamak olmaz tabi.Rastgele Seerf

Teşekkür ederim Aytekin.Sizin o taraflarda da çoktur çıplak. Eee arada kaçacak ki adrenalin olsun .Seerf

evet abi aynen bizim buralardada çıkıyor ama çok küçük boyutlarda yakalandığı için pek büyüğünü yakalamak mümkün olmuyor.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:evet abi aynen bizim buralardada çıkıyor ama çok küçük boyutlarda yakalandığı için pek büyüğünü yakalamak mümkün olmuyor.

Bunların küçükleri insanın yanına geliyor yüzerken.Bazı bölgelerde mutlaka vardır.Ben Antalya da lara tarafında kayalardan at çek yapanları gördüm.Yüksekçe bir yerden denize su akıyordu.Fotoğraf çektirenler çoktu yukarıda.Aşağıda ise at çek yapanlar vardı.O bölgelerde mutlaka vardır büyükleri..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
balık pek yakışıklıymış ufuk amca,eline sağlık.. Alkis
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Ege yazdı:balık pek yakışıklıymış ufuk amca,eline sağlık.. Alkis

Teşekkürler Egemen. Balık yakışıklı ama sen esas kaçan balığı görecektin.Deli oldum..Smile
Bul
Çok çok güzel bir av.Tebrik ediyorum ve başarılı avlarının devamını diliyorum.Sevgiler...
Bul
güzel av olmuş hocam tebrikler AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Kuzu harika. Tebrik ederim. Fotolarda super. Eline sağlık Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi