Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tedirgin sazan mod
araphüso26 yazdı:hayırlı olsun aynalım sazanım yakışır kardeşime... anlaşıldı faşo ağaya neden yakın durduğunSiyirdim

tamam işte ortağım kıl olmuştur sana şimdi kesin keser seni Hehe
Bul
Albatros-gr yazdı:Omer hayirli olsun....
sadece bir detay gozunuzden kaciyor..Mahcup
temizligi kim yapacakSiyirdim..siteyi ..ortaligi toplamaya bir kisi lazimMahcup
eh cazaları büyütürüz bizde hem avatar değişir hem temizlik eklenir de her gece sana kalır ihale sayın albatros çünkü senin ortak hep kayıp hep kayıp birde bana mesaj atıyor her kaçışında diyorki hadi ben görevimi yaptım eyvallah diyor..albatros düşünsün diyor Hehe

araphüso26 yazdı:albatros herzaman gaza gelir boşuna uğraşma ben yine yaptım görevimi sen yapıştır avatarı ben avatar düzelince gelirim seyrediyorum sizi Rose.
Bul
böyle dost varken düşmana ne hacet Siyirdimakrabam sen arkadaşını yanlış seçmişsin gibime geliyor Rolleyes
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:böyle dost varken düşmana ne hacet Siyirdimakrabam sen arkadaşını yanlış seçmişsin gibime geliyor Rolleyes

zaten karışık ortalık birde sen gaz verme şekerim.SiyirdimHappy
Bul
Alkis Hayırlısı olsun Ömer Alkis gece modluğunda iyi çalışmalar Alkis
Bul
Hayırlısı ve uğurlusu olsun Ömer. Sana şimdiden kolaylar gelsin.Seerf
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Hayırlısı olsun Ömer Alkis gece modluğunda iyi çalışmalar Alkis

murki yazdı:Hayırlısı ve uğurlusu olsun Ömer. Sana şimdiden kolaylar gelsin.Seerf

eyvallah abilerim sağolun, kolay gelecek pek bişi yok zaten yaw,işte çektim bıçağı dayadım adminin gırtlağa veriyon mu vermiyon mu yetkiyi dedim, o da vermiyom ne olacak dedi,, bende , iyi abi vermiyorsan verme silahını indirsen yeter dedim,,SmileSiyirdimHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  II.Gönen Balık (Sazan )Tutma Yarışması SerenaY66 13 4,400 02-07-2008, 14:03
Son Yorum: Uzun_ahmet
  sazan tekniği ahmedow 7 2,604 18-12-2006, 00:08
Son Yorum: GÖKSEN
  sazan avı Cevat ERGİN 10 3,056 15-12-2006, 01:09
Son Yorum: Mustafa-DANIS

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi