Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarosda 3 Gün ve 3 Sinarit
süper balıkçılık..çok tebrik ediyorum..daha güzel avlar yapmanız dileğiyle..rastgele..
Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben daha fazla saydım bunu bende merak ediyorum ama sanırım 15 metrelerde belkide daha fazla.

Nihatcım toplam 15 kulaç.
Bul
tahsinmersin yazdı:maşallah maşallah,çok güzel ya.
çekimler şahane.
yakalama ustalığı harika.
kepçeleme ustalığı mükemmel.
3 güzel günü bu resimlerle süslemek daha iyi olmuş.hepinizin ellerine sağlık.
şanslarınız her daim bol olsun.

Sevgili Tahsin beyendiğin için sevindim.Seninde şansın hep daim olsun.Sağlıcakla kal.
Bul
doktor yazdı:Tebrik ederim güzel avcılık yapmışsınız Alkis

Sevgili Eren teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
blue_zaire yazdı:AlkisAlkisbaşka ne denirki tebrikler AlkisAlkis

Çok teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:tamam abi anladığım kadaıyla kurşun dipten gelecek ona göre zargananın yüzmesi bozulmadan hız ayarlanacak..denemelere başlıyorum hafta sonu inşallah.teşekkürler.

Nihatcım tamamen dediğin gibi.Uzun olta ile lüfer avından tek farkı takımın daha sağlam olması.Şimdiden sana bol şanslar.Benden sana küçük bir tavsiye merayı sakın açık açık yazma.Bu siteleri takip eden ve ona göre program yapan yamyam çok fazla.Sevgilerimle.
Bul
yycolak yazdı:havayı bekliyoruz abicim daha bakamadık.ercan kaptan pazar günü diyor hayırlısı.

Şimdiden şansınız açık olsun.Sevgilerimle.
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Nihatcım tamamen dediğin gibi.Uzun olta ile lüfer avından tek farkı takımın daha sağlam olması.Şimdiden sana bol şanslar.Benden sana küçük bir tavsiye merayı sakın açık açık yazma.Bu siteleri takip eden ve ona göre program yapan yamyam çok fazla.Sevgilerimle.

biliyorum abi 2 sene evveline kadar direk merayı yazıyordum 2 sene evvel 3 hafta üstüste levrek raporları koyunca 4.hafta 4 bot 20 dalgıç vardı merada oltacılar pek gelemiyor ama dalgıçlar saolsun botlarla zaten heryere gittikleri için orayada geliyorlar.bilgiler için teşekkürler hafta sonu deniz lodostan esmesse cuma gidip pazar döneriz hem uzun olta hem dalış planımız var kısmet bakalım.teşekkürler.
Bul
Albatros-gr yazdı:Burak abi....masallahiniz varAlkis..helal olsun sizlere...Seerf
bu guzel baliklara yakisir sekilde ki videolu rapor icinde ayrica tesekkurler..Seerf
daha da buyukleri rastgelsin...
avlarinizin devamini merakla bekliyoruz..Seerf
rastgele

Farukcum değerlendirmen ve nazik sözlerin için teşekkür ederiz.Daha iyileri nasibin olsun.Selam ve sevgiler.
Bul
murki yazdı:Resimler ve balıklar harika, helede video süper olmuş. Sizi ve ekibinizi tebrik ederim. Daha iri ve bollarına sağlıcakla rastgele.Alkis

Teşekkür ederim.Daha iyileri inşallah sizede nasip olur.Sevgilerimle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sinarit Balığı ve Bu Balığın Avında Kullandığım Takımlar Burak Karadeniz 40 10,505 14-05-2010, 14:48
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi