10-10-2011, 16:46
LeVrEkCi yazdı:ya bakın konu kadınlar yapar yapamaza gitmeye başladı şimdi nuran haber salacak tüm kadınlar buraya saç baş yolmaya gelecek tamam kardeşim yapar yahuu yapar

Kadınlardan balıkçı olurmu,balıkçılıkta erkekmi olmak makbul yoksa kadın mı ?
|
10-10-2011, 16:46
LeVrEkCi yazdı:ya bakın konu kadınlar yapar yapamaza gitmeye başladı şimdi nuran haber salacak tüm kadınlar buraya saç baş yolmaya gelecek tamam kardeşim yapar yahuu yapar ![]() ![]()
10-10-2011, 16:49
Nee Kartal'da organizasyon mu var??
![]() Bensiz olmaaaazzz.. ben mutlaka olmalıyım ama noooolur yani inşallah ayın 22'sine denk gelmez ![]()
bir tutkudur balık tutmak..
10-10-2011, 16:49
sirenia yazdı:Şimdi arkadaşım öncelikle açık fikirliliğin için sağol; Aslında ben dalga geçmemiştim (Dünya deniz piyasalarını çok iyi biliyorum) ama devam etmemekte fayda var. Yorum eklemeden düşüncenize saygı duyuyorum diyorum.
10-10-2011, 16:51
Bu arada kadınlar da isterse gayet güzel balık ta tutar tekne de kullanır
![]()
bir tutkudur balık tutmak..
10-10-2011, 16:52
xfisher yazdı:Bu arada kadınlar da isterse gayet güzel balık ta tutar tekne de kullanır teşekkür ederim ![]()
10-10-2011, 16:54
Tarih öncesi çağlardan beri; Erkekler doğası gereği avcılık ve toplayacılık ile uğraşmıştır, yani erkeklerin genlerinde zaten bu ilkel dürtü var yani avlanmak ,kadınların avlanma dürtüsü yok onun içindir balıkçılık gibi diğer avlanma şekillerini %99 erkekler yapar.
İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ ![]()
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
10-10-2011, 16:54
konu sapmaya başladı,
eğer sorulan balıkçılıksa evet herkes balık tutabilir diğerlerini burada tartışmak bizi bozar.teşekkürler.
10-10-2011, 16:56
LeVrEkCi yazdı:konu sapmaya başladı, ben saygı duyuyorum herkesin fikirlerine,tartışmak değil maksat herkes özgür buarada bu sitede kaç tane bayan üye var merak ettim hemcinslerimi ![]()
10-10-2011, 16:58
sirenia yazdı: zor biraz hadi yapda görelim ![]() ![]() ![]() sakın buraya feministleri salma valla ban manyağı yaparım hepsini akıllı olanlar kalır kadınlar şöyledir böyledir diyenler gider ona göre ![]() ![]()
10-10-2011, 16:59
sirenia yazdı:ben saygı duyuyorum herkesin fikirlerine,tartışmak değil maksat herkes özgür bu sitede kalıcı bayan yok dönem dönem gelip siteye bakıp 1-2 şey yazıp gidenler var ha birde herkesin eşi bakıyordur mutlaka da eşlerimizden yazan yok.benim hanım takip eder yazıları okur ama girip yazmaz bazen yorum yapar bazen güler geçer ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Anket: Amatör balıkçı Forum'nu nereden buldunuz!! | Lapsetur | 286 | 54,300 |
30-11-2015, 14:48 Son Yorum: oguzcanagca |