Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tekirdağ avı 1
tedirgin SaZaN yazdı:gözünüzü sevem geçen seferki müzikler olmasın yaw, sonra sizi sandalyelere bağlayıp zorla death metal dinletmek zorunda kalacağım.Happy

İlaç olm o müzikler ilaç Smile

LeVrEkCi yazdı:valla kusura bakma kulak tıpaçlarını al yanına tsm den başkası bozar bizi Seerfface de paylaştıklarımı gördünmü ozanımı..

Abi bu sefer benim emektarıda getirecem şu geçen açamadığımız parçalarıda katarız Wink menüye...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:İlaç olm o müzikler ilaç Smile

Abi bu sefer benim emektarıda getirecem şu geçen açamadığımız parçalarıda katarız Wink menüye...

tamam ben bişey götüremiyordum iyi oldu bu Alkis
Bul
valla usb ye bütün müzikleri attım geliyrum,bari cengiz kurtoğlunu çaktırmadan çalarım,olmadı kızılderili müzikleride var, neyse kaba kuvvetle dinleteceğiz gibiSmileSiyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:valla usb ye bütün müzikleri attım geliyrum,bari cengiz kurtoğlunu çaktırmadan çalarım,olmadı kızılderili müzikleride var, neyse kaba kuvvetle dinleteceğiz gibiSmileSiyirdim

usb ye attında usb yi takacak yer yok benim bilgisayar çöktü serkanda getirmezse vay halimize ben bi bakiim usb den direk dinleyecek bişeyler varmı oğlumda.kaba kuvvet dersen ben zıpkını alır otururum yanıma 110 cm şiş var üstünde yetermi?Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:usb ye attında usb yi takacak yer yok benim bilgisayar çöktü serkanda getirmezse vay halimize ben bi bakiim usb den direk dinleyecek bişeyler varmı oğlumda.kaba kuvvet dersen ben zıpkını alır otururum yanıma 110 cm şiş var üstünde yetermi?Siyirdim

nihat o şiş ömeri ancak gıdıklar gibime geliyor deri deri değil çelik ancak kafadan vurursan etki eder en zayıf yeri çünkü Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:nihat o şiş ömeri ancak gıdıklar gibime geliyor deri deri değil çelik ancak kafadan vurursan etki eder en zayıf yeri çünkü Siyirdim

Siyirdimabi ne yaptın sen yahuu ortağıma ne demek istiyorsun kafası zayıf falan en iyisi siz aynı odada yatmayın HappySiyirdimserkanla sen aşağıya kilitli odaya Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:Siyirdimabi ne yaptın sen yahuu ortama ne demek istiyorsun kafası zayıf falan en iyisi siz aynı odada yatmayın HappySiyirdimserkanla sen aşağıya kilitli odaya Gulumse

yatacağımı kim söylediki deniz kenarı en uygun yer benim için 7/24 oradayım kayınçom düşünsün Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:yatacağımı kim söylediki deniz kenarı en uygun yer benim için 7/24 oradayım kayınçom düşünsün Happy

sülünez arıyoruz orada bir balık malzemecisi satıyormuş ona ulaştık,tekneyle kalabalık çıkamayacağımıza göre sırayla çıkarız kıyıdakiler kıyıdan mırmıra ve kalkan balığına takılır.hele gece kıyı çok verimli olur bu mevsimde.
Bul
LeVrEkCi yazdı:sülünez arıyoruz orada bir balık malzemecisi satıyormuş ona ulaştık,tekneyle kalabalık çıkamayacağımıza göre sırayla çıkarız kıyıdakiler kıyıdan mırmıra ve kalkan balığına takılır.hele gece kıyı çok verimli olur bu mevsimde.

ben anlamam hep beraber olalımda kıyı olsun açık olsun Smilefarketmiyor gecenin tadını çıkaracaz elbet bir şekilde Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
zaten perşembe cumaya rüzgarı koymuş,perşembe 5-7 cuma 4-6 Allahtan poyraz yani kıyıdan av yapılır ayrıca koyun içinde tekne ile açılıp kırlangıç,kalkan,mezgit,istavrit,izmarit tutulur.artık bakacağız kısmetimize ne varsa.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekirdağ,çorlu,çanakkale -erdek ulaşım LeVrEkCi 6 4,435 27-02-2010, 12:52
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi