Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 günlük av
bucalıfikret yazdı:barışım eline emeğine sağlık benim kaçırdığım çupra aynısıydı tek farkı kafa yosun tutmuştu rast gele.AlkisAlkisAlkis:alki

Hem kaçırdın hem kafasındaki yosunu nasıl gördün şekerim.HiSiyirdimHappyHeheHelal olsun valla,sabah sabah.Hadiordan
Bul
Öncelikle sigaraya karşı verdiğin savaş için BarışAlkisAlkisAlkisava gelince,iyi iş cıkartmışsın maşallah,afiyetle.
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler güzel av olmuş.
Bul
maşallah hiçte yabana atılır değiller hani..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
yycolak yazdı:Hem kaçırdın hem kafasındaki yosunu nasıl gördün şekerim.HiSiyirdimHappyHeheHelal olsun valla,sabah sabah.Hadiordan

bak kardeş anlatayım oltayı yani kamışı yemledim yanımda ramiz arkadaşta var saat 11.30 hava sıcak ramiz gidelim dedi tamam son sigarayı yaktım bitsin gideriz dedim kamış birden fırladı son handa yakaladım balık kancaya oturmuş bütün balıkturanlar yanımıza geldi lavuğun biri el oltasına geçdedi bende ramize uzattım o lavuk aldı oltayı ramize çabuk kepçeyi getir dedim lavuk kıyıya getirdi balığı sakın kaldırma dedim sanki kaldır dedim io lavuğa kaldırdı ve sonu üsran oldu balığı gçrdüm görmeseydim kahrolmazdım inanmazsan ramiz arkadaşa sorarsın lavuğu denize atacaktım okadar sinirlendim keşke atsaydım..
Bul
yycolak yazdı:Hem kaçırdın hem kafasındaki yosunu nasıl gördün şekerim.HiSiyirdimHappyHeheHelal olsun valla,sabah sabah.Hadiordan

ama sen böyle birşeyle karşılaşmadığın için bilemezsin kardeş.BoboHappy
Bul
bucalıfikret yazdı:bak kardeş anlatayım oltayı yani kamışı yemledim yanımda ramiz arkadaşta var saat 11.30 hava sıcak ramiz gidelim dedi tamam son sigarayı yaktım bitsin gideriz dedim kamış birden fırladı son handa yakaladım balık kancaya oturmuş bütün balıkturanlar yanımıza geldi lavuğun biri el oltasına geçdedi bende ramize uzattım o lavuk aldı oltayı ramize çabuk kepçeyi getir dedim lavuk kıyıya getirdi balığı sakın kaldırma dedim sanki kaldır dedim io lavuğa kaldırdı ve sonu üsran oldu balığı gçrdüm görmeseydim kahrolmazdım inanmazsan ramiz arkadaşa sorarsın lavuğu denize atacaktım okadar sinirlendim keşke atsaydım..

Olur böyle şeyler Fikret.Kaçan balık büyük olurmuş ya, bu da öyle olmuş işte.
Aklı sıra sana yardım edecek ama acemiymiş yada senden daha fazla heyecan yapmış. Bu arada ne balığıydı Fikocum kaçan Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Olur böyle şeyler Fikret.Kaçan balık büyük olurmuş ya, bu da öyle olmuş işte.
Aklı sıra sana yardım edecek ama acemiymiş yada senden daha fazla heyecan yapmış. Bu arada ne balığıydı Fikocum kaçan Smile

hocam çupraydı.Hadiordan
Bul
bucalıfikret yazdı:hocam çupraydı.Hadiordan

Sen aynı yere Yalçını da alıp gitsene Fikocum Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Sen aynı yere Yalçını da alıp gitsene Fikocum Gulumse

hocam deniz kıyısına taşındı gelmiyor zorlamı gçtüreyim burdayken arasırada olsa gidiyorduk.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 günlük Zonguldak Avım HK-18 19 3,395 03-12-2014, 16:28
Son Yorum: serdal76
  5 günlük bir rapor HIDIR 28 4,146 02-09-2008, 10:27
Son Yorum: doktor
  2 günlük mini organizasyon orfoz17 125 17,178 26-08-2008, 09:45
Son Yorum: orfoz17
  iki günlük av raporu orhanekmekci 28 4,030 25-07-2008, 22:30
Son Yorum: Ege
  bu günlük hasılat yalova tatar 26 4,219 06-06-2007, 09:07