Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmir'de Jigging yapabileceğimiz yer varmı?
sevimli34 yazdı:Orhan abi aynı sorun bendede var heryer kurbağa oldu.Siyirdim
Hay ağzına sağlık CemSeerfbende bu kurbağalar benim pc yimi ele geçirdi diyordumHappy
Bornova - izmir
Bul
HappyHappyHappy
Orhan abi bu ne yaw..
bende oyle gozukmuyor
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:Hay ağzına sağlık CemSeerfbende bu kurbağalar benim pc yimi ele geçirdi diyordumHappy
bende vallahi yok Orhan abi...SiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:HappyHappyHappy
Orhan abi bu ne yaw..
bende oyle gozukmuyor
O kadar uğraştım fotosunu çektim iyimiHappybenim koyduğum fotoda ne çıktı yahuSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:O kadar uğraştım fotosunu çektim iyimiHappybenim koyduğum fotoda ne çıktı yahuSiyirdim
iyiki fotoyu koydun..
baska turlu ne oldugunu anliyamiyacktikSiyirdim
Bul
Yalçın abi cumartesi gittik maydanozdan hava çok sertti biraz hafif olsaydı katliam olacaktı Smile yinede 300 - 400 gr lık 3 tane mercan ve 1 ahtapot (mezeyide çektik) aldık en kısa sürede beraber gitmek ümidi ile.
Saygılar.
Bul
Erhan hoşgeldin. Kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle...
Jig için Çeşmeden google earth koordinatları;

38° 27.387'K
26° 21.687'E

Selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
murzaziel yazdı:Yalçın abi cumartesi gittik maydanozdan hava çok sertti biraz hafif olsaydı katliam olacaktı Smile yinede 300 - 400 gr lık 3 tane mercan ve 1 ahtapot (mezeyide çektik) aldık en kısa sürede beraber gitmek ümidi ile.
Saygılar.

Keyif aldığınıza sevindim Erhancım.Afiyetle.SeerfBu gün daha farklı yerler ve tekneler buldum Özderede.Bundan sonra buraların balıkçılığı benden sorulur evelallah.İlgilenen arkadaşlara duyrulur.76Wink
Bul
yycolak yazdı:Keyif aldığınıza sevindim Erhancım.Afiyetle.SeerfBu gün daha farklı yerler ve tekneler buldum Özderede.Bundan sonra buraların balıkçılığı benden sorulur evelallah.İlgilenen arkadaşlara duyrulur.76Wink
Hadi o zaman Yalçın abi. SmileBir an önce organize edelim de kaçalım.76
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
Atakan_YeniFoca yazdı:Hadi o zaman Yalçın abi. SmileBir an önce organize edelim de kaçalım.76

Hava bozuk bu hafta.Düzelince mutlaka.Wink
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu balığın cinsini bilen varmı tito_adnan 25 5,602 25-09-2007, 22:40
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi