Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bahadır Sarıcanın Şansına
orhan abim harikasın.bu işleri iyi kavradın.hep böyle olsun.
ellerine sağlık.Bahadıra da bol şanslar olsun,bol olsunki bahadırın şansına,bizde faydalanalım.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tebrikler Orhan Abi, valla senin mekan cennet gibi...
Bence sen en kısa zamanda bir derin dondurucu edin, özel bu iş için.
Böyle giderse balıkları koymak için büyük bir yere ihtiyacın olacak.
O merada kim bilir daha ne canavarlar vardır...AlkisAlkisAlkis...
Afiyet olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
orhanekmekci yazdı:Roglonun bir çok çeşiti var,söylediğin 10,5 luk da dahil denemelerinide yapıyorum,senin canavarın modelini yazarsan bu hafta İzmirde bakarım.Teşekkür ederim NihatSeerf
yozuri cristal minnow 9cm f serisi resimlerini face e yüklüyorum orhan abi,buraya yükleyemedim.
Bul
Eyvallah babacım bende zaten nerde o şans, yinede bahadırın şansı hepimizden kuvvetliymiş ellerine sağlık afiyet olsun babacım..AlkisAlkisAlkisSeerfSeerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yalova tatar yazdı:baba uzunu kısa yapmışsı sen yaw Siyirdim bitanede tatar ayarlada bak nası av yaparsın yda hepten boş dönersin Bobo Seerf bereketli avların olsun baba

Senide görürüz bakalım SiyirdimSiyirdim

orhanekmekci yazdı:Uzunu ben kısa yapmadım yav,fotoya bakınca bende güldüm bunun cevabını uzun versinHappysende kullanıp güvendiğin sahtenin modelini ver onunlada tatarın şansına çıkayımSeerfteşekkür ederim tatarSeerf

Senin canın sağolsun babacım yeterki gönüller bir olsun..SeerfSeerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Orhan abi tebrikler maşallah güzelleri almışsın.Alkis
Allah daha bollarını nasip etsin.

Dalış yapan arkadaşlar ucuz yırtmışlar. Biz de zaman zaman aynı hatayı yapıyoruz. Halbuki dalış bayraklı dalış şamandırası kullansalar sorun kalmıcak kesinlikle. Saygılar sevgiler.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
Orhan abicim tebrik ederim. Alkis Alkis

Levrek yakalanan yeri ısrarla tekrar tekrar denemende fayda var Seerf

Daha niceleri rastgelsin .Gulumse
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Abi Çeşme orgda açıldığımız teknede bende merak edip bakmıştım sonara kaptanın yanında,orgda mübah sayabilirmiyiz sonarıSmile,haa dediğin gibi balık alarmı açıkmıydı değilmiydi anlamam , arada ekrandan 1 yada 2 tane balık geçiyordu,sonardaki o tek balıklar balık adedinimi yoksa orada sürü olduğunumu gösterir onuda çakmıyorum,,valla deniz kenarında evim,birde idare edecek şekilde bir kayığım olması ihtimalide olmadığından sonar monar lazım gelmez bana Siyirdim(inşallah aradan sıyrılmışımdır )Happy
yemezler..
hayirlisi ile bunlari bir edin..devaminda caktirmadan sonarida kaparsiz sessizceSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Orhan abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın balıklar çok güzel sırtı balıkçılığı benimde favori avımdır çok zevklidir devamı daha bereketli olur inşallah saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
orhan baba maşallah'ın var eline sağlık bereketli avların olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 5,069 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,318 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Albatrosun(Faruk)şansına orhanekmekci 33 5,786 12-01-2011, 23:43
Son Yorum: orhanekmekci
  Araphüsonun şansına orhanekmekci 68 8,409 12-10-2010, 07:27
Son Yorum: yycolak
  15-12tahsin,bahadır,ramiz tahsinmersin 42 6,797 27-12-2009, 22:26