Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatrosun(Faruk)şansına
LeVrEkCi yazdı:orhan abi sırtıdan verim almaya başladınmı işin rengi değişir haberin olsun Gulumsesırtıda her türlü balık gelir her boyda balık gelir kepçeni eksik etme abi demmedi deme bereketli olsun rastgele Alkis
Sırtı iyi hoşta 4-5 saat(mecburen) benzinin canına okuyorSiyirdimbugünde dolaştım trakonyaya çalıştımHadiordankepce uyarın iyi oldu,teşekkür ederim NihatSeerf

yycolak yazdı:Abim çok güzel balıkçılık olmuş,harikasın.
Bir konuya çok üzüldüm:Yengem yokken gopezde gopezHadiordan,varken balıklara bak maşallah Radikal kararlar almanın tam zamanı gibi.
Ellerin dert görmesin,afiyetle Seerf ,tabiii . . .
Radikal kararlar iyide benzini napcazHappybu kıçtan takmanın dizelini almak lazım.Niye üzüldüğünü anlayamadım yengen olsada yemliye takılsaydık çok farklımı olacaktıSiyirdimteşekkür ederim YakupSeerf
Bornova - izmir
Bul
bucalı yazdı:Orhan abi birşeyler dikkatimi çekti;
1-misinan çok kalın gibi kaçlık?
2-takımında kurşun göremedim sinarit dip sırtısıyla avlanır dibe yakın mı bastı?
3-ilk defamı o meralarda sırtı yapıyorsun meralar harika daha önce orada sinarit almadın mı? oralarda çok güzel sinaritler ve lahos çıktığını duydum
Misana,sahteden sonra on metre 0.30 fırdöndü sonrası 0.60lık kurşun kullandım Faruğun(albatros) sırtısının benzeri oldu diyebilirim çizimleriyle beraber ayrıntılarını vermişdi.Bu merada arkadaşımın teknesiyle sırtı yaptım burası açık deniz olduğundan bugünkü gibi havada anca çıkabilirim,kaldıki böyle hava çok nadir oluyor.Balıkları dipten aldım diyebilirim bu türden avcılıkta balık bulucu çok gerekli (arkadaşımda var)
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi tebrik ederim..Alkis
cok guzel bir sirti gunuymus..Alkis
ayrica ozel konu basligi icin ben tesekkur ederim..yardimlarimin ise yaradigina sevindim...Gulumse
balikllar icin afiyet olsun..Seerf
ilk fotodaki baliklara gelince..bana kalirsa ayni cins onlar....buna benzer hatirliyorum..bende iki istavrit koymustum.....birbirinden farkliydilar..bunlarin alttakiler genislikleri ve agiz yapilarindaki farklilik ile dikkat cekiyor degil mi?
daha da bol bereketli sirti avlari dilerim..
NOT:yoklama konusunda da yazdim..baliklara ozel muamele Seerf..unutma
Faruk,bu akşam beş balık üzerine lezzet testi uyguladıkHappydün yine sırtı yaptım bu kez gelenlenler iki tane trakonya biri 35 CmHigeldi bir tanede melanur.
1)Mercan
2)Birinci fotodaki ikinci sıradaki balığın yağlanma dönemi olabilir
3)Trakonya
4)Melanur
5)Mandağöz
Balıklar fırında yapıldıSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,bu akşam beş balık üzerine lezzet testi uyguladıkHappydün yine sırtı yaptım bu kez gelenlenler iki tane trakonya biri 35 CmHigeldi bir tanede melanur.
1)Mercan
2)Birinci fotodaki ikinci sıradaki balığın yağlanma dönemi olabilir
3)Trakonya
4)Melanur
5)Mandağöz
Balıklar fırında yapıldıSeerf
Boy ölcüsü için kullanacağım metrenin frenimi diyeyim tutmadıHadiordan

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum