LeVrEkCi yazdı:orhan abi sırtıdan verim almaya başladınmı işin rengi değişir haberin olsun sırtıda her türlü balık gelir her boyda balık gelir kepçeni eksik etme abi demmedi deme bereketli olsun rastgele
Sırtı iyi hoşta 4-5 saat(mecburen) benzinin canına okuyorbugünde dolaştım trakonyaya çalıştımkepce uyarın iyi oldu,teşekkür ederim Nihat
yycolak yazdı:Abim çok güzel balıkçılık olmuş,harikasın.
Bir konuya çok üzüldüm:Yengem yokken gopezde gopez,varken balıklara bak maşallah Radikal kararlar almanın tam zamanı gibi.
Ellerin dert görmesin,afiyetle ,tabiii . . .
bucalı yazdı:Orhan abi birşeyler dikkatimi çekti;
1-misinan çok kalın gibi kaçlık?
2-takımında kurşun göremedim sinarit dip sırtısıyla avlanır dibe yakın mı bastı?
3-ilk defamı o meralarda sırtı yapıyorsun meralar harika daha önce orada sinarit almadın mı? oralarda çok güzel sinaritler ve lahos çıktığını duydum
Misana,sahteden sonra on metre 0.30 fırdöndü sonrası 0.60lık kurşun kullandım Faruğun(albatros) sırtısının benzeri oldu diyebilirim çizimleriyle beraber ayrıntılarını vermişdi.Bu merada arkadaşımın teknesiyle sırtı yaptım burası açık deniz olduğundan bugünkü gibi havada anca çıkabilirim,kaldıki böyle hava çok nadir oluyor.Balıkları dipten aldım diyebilirim bu türden avcılıkta balık bulucu çok gerekli (arkadaşımda var)
Albatros-gr yazdı:Orhan abi tebrik ederim..
cok guzel bir sirti gunuymus..
ayrica ozel konu basligi icin ben tesekkur ederim..yardimlarimin ise yaradigina sevindim...
balikllar icin afiyet olsun..
ilk fotodaki baliklara gelince..bana kalirsa ayni cins onlar....buna benzer hatirliyorum..bende iki istavrit koymustum.....birbirinden farkliydilar..bunlarin alttakiler genislikleri ve agiz yapilarindaki farklilik ile dikkat cekiyor degil mi?
daha da bol bereketli sirti avlari dilerim..
NOT:yoklama konusunda da yazdim..baliklara ozel muamele ..unutma
Faruk,bu akşam beş balık üzerine lezzet testi uyguladıkdün yine sırtı yaptım bu kez gelenlenler iki tane trakonya biri 35 Cmgeldi bir tanede melanur.
1)Mercan
2)Birinci fotodaki ikinci sıradaki balığın yağlanma dönemi olabilir
3)Trakonya
4)Melanur
5)Mandağöz
Balıklar fırında yapıldı
orhanekmekci yazdı:Faruk,bu akşam beş balık üzerine lezzet testi uyguladıkdün yine sırtı yaptım bu kez gelenlenler iki tane trakonya biri 35 Cmgeldi bir tanede melanur.
1)Mercan
2)Birinci fotodaki ikinci sıradaki balığın yağlanma dönemi olabilir
3)Trakonya
4)Melanur
5)Mandağöz
Balıklar fırında yapıldı
Boy ölcüsü için kullanacağım metrenin frenimi diyeyim tutmadı