Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gazete üstü levrekler
Mükemmel görüntüler.Eline emeğine sağlık sevgili Nihat..
Bul
ustam61 yazdı:SnifsinfSnifsinfişte şimdi küstüm sizlere.SiyirdimNihat ın balıklar harika bizimkiler değil mi.NayirolamazAdaletli olalım dostlarım.Hehe(aman yanlış anlamayın gaye sohbete yeşillik katmak.)
olurmu hiç ustamHadiordanbiz gazete üstüne yatırılanlardan konuşuyoruz yan yana konan gazeteler üstüne yatırılandan değilSiyirdimtebriklerAlkisdaha büyüğüne inşallahGulumse
Bornova - izmir
Bul
[Resim: yayin16.jpg]

ustam bak dört kişilik bu tek kişilik değil ancak tutabiliyoruz Siyirdimilla gazete üstü olacak değilya bazende kucakda olur böyle demiştim önceden sana kelebek ise uğraşma diye Baby illede cd karıştırdın yani Hadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ustam61 yazdı:AlkisKamil im koy 3-5 resim daha da milletin gözü bayram etsin.hem senin bu resimdekini 4 e bölersen bişi kalmıyo.benimki tek kişilik.4 kişi olsam bende böyle resim çekilecek balık tutardım.HeheHehe
Sende altı kişiyle balığa cıkta millet yayın görsün ustamHehe
Bornova - izmir
Bul
ustam61 yazdı:AlkisKamil im koy 3-5 resim daha da milletin gözü bayram etsin.hem senin bu resimdekini 4 e bölersen bişi kalmıyo.benimki tek kişilik.4 kişi olsam bende böyle resim çekilecek balık tutardım.HeheHehe
[Resim: yayin_3.jpg]

ya ustam merak atme tek kişiliklerde varrSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:[Resim: yayin_3.jpg]

ya ustam merak atme tek kişiliklerde varrSiyirdim
ya ustam mesele 140 boyunda olup 40 lık yayın değil mesele 180 boyunda olup boyun kadar tutmakda Siyirdimkamil abim (gerçek ustam)laf atmıyor da sana ne oluyor anlamıyorum ''leğenbalıkçısı'' yapacam nick ini Hehe
Bul
ustam61 yazdı:Alkisüstadım artık bunların torunları bile kalmadıbunlar senin saçlarının kara ve çok olduğu zamanlardaymış.şimdi kafanda kalmadığı gibi ırmakta da kalmadı.SiyirdimHeheNihat ım sende şu angaralıya fazla yağ verme.HeheHehebirde biz çakma ustamıyız,çin işi mi sandın bizi.
senin nickin usta onuda kendin vermişsin işte çin işi tabiii Siyirdimbirde kamil abiye sorarmısın bana ne nic layık gördü alatırsa tabiii Gulumse
benim ilk nickim windsurfer dır sonrası kamil abime aittir kendim vermedim yani senin gibi çin işi değil yani SiyirdimHehe
Bul
nihata ben levrekcibaba demiştim bir ara nick olarak kullandı senin gibi çakma usta değil yani Siyirdimbırakda ustalığını bizler teğit edelim kendi kendine usta dersen tabi çakma olur leğen balıkcısı fenada değil nick olarak hani HappyBoboHehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:nihata ben levrekcibaba demiştim bir ara nick olarak kullandı senin gibi çakma usta değil yani Siyirdimbırakda ustalığını bizler teğit edelim kendi kendine usta dersen tabi çakma olur leğen balıkcısı fenada değil nick olarak hani HappyBoboHehe
hay yaşa be kamil abi Alkis Hehe
Bul
iş nicke kaldıysa orijinallikte birinciyimSiyirdimHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  abim ve levrekler Kamil ILIPINAR 17 2,843 10-12-2010, 20:35
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  levrekciden levrekler(15-18/06/2007) LeVrEkCi 60 7,624 19-06-2007, 14:09
Son Yorum: andrail gail
  08.09.2006 akşam üstü sırtı ozoca51 13 3,087 12-10-2006, 17:07
Son Yorum: tahsinmersin