Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hobi diyordum işim oldu..
Ahmet abi gerçekten çok güzel uğraşıların var bunları zevkle takip ediyor ve sizleri takdir ediyorum. Kolay gelsin.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
SerenaY66 yazdı:ahmet abi gerçekten çok yönlü bir kişisiniz.doğanın her karışında zahmetlide olsa elinizde bin marifet var ve onu insanlığın yararına şekillendiriyorusunuz.tekrardan kolay gelsin.allah bu meziyetlerinizi daim etsin.

İlginize çok teşekkür ederim İlker bey..

Sizin de belirttiğiniz gibi ben doğanın içinde yaşamayı seviyorum..Bence herkesin de imkan olduğu kadar böyle yaşaması gerek.

Benim varlığımdan dolayı herhangi bir kişinin hafifçe gülümsemesi bana en büyük mükafat oluyor.Ben en çok buna şükrediyorum..

Sevgiler...
Bul
bucalıfikret yazdı:hayırlı olsun ahmet abi ...

Teşekkürler Sevgili Fikret..

Selamlar...
Bul
Albatros-gr yazdı:Ahmet abi..oncelikle basligi gorunce Erden`in konusu dedim..
fakat bu basligi neden koydugunu konu icinde aciklamissinAlkis
alabalik ta oldugu gibi bu bu hobin-isinde de basarili olacagina eminim..Alkis
kolaygelsin...
guzel fotolar icinde ayrica tesekkurlerSeerf

Sevgili Faruk..

Ben çok uzun zamandır bu işi yapmaktayım..Burada yazmak yeni kısmet oldu..Herhalde 30 yıl olmuştur bu işlere başlayalı..Ticari kuruluşlarımdan birisi arıcılık ve arı ürünleri üretimi konusunda çalışmaktadır....

İlgine teşekkürler...
Bul
HAŞİM77 yazdı:Ahmet abi gerçekten çok güzel uğraşıların var bunları zevkle takip ediyor ve sizleri takdir ediyorum. Kolay gelsin.Gulumse

İlgine teşekkürler Haşim..

Sevgiler...
Bul
Alkis Tebrikler adaşım Alkis çok güzel bir hobi ve biraz uğraşı ve iyi bakım yapılınca güzel bir kazanç kaynağı oluyor , bunu da rahmetli amcamdan biliyorum epey seneler arıcılıkla uğraşmıştı, devamını dilerim 76
Bul
ahmet abi başarılarının devamını dilerim çok güzel ve faydalı bir uğraş petek balın tadınada doyum olmaz selamlar saygılar.AlkisGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Arıcılık hobisini bende severim ama işten anlamam.Babam çocukken arı aldı ama bakamadık hepsi geçti 4 kovan kadardı.1 kovan bakan birine arı verdik bir kaç yıl baktı sonra arılarınız geçti dedi.Bizimde arı meceramız böylelikle bitmiş oldu.Bundan bir kaç hafta önce işyerinin teras katında otururken üzerimizden oğul sürüsü geçti inan çok korktuk kaçıştık içeri sığındık arı istilasına uğradık sandık ama arılar geçip gitti.
Allah kolaylık versin bu işi iyi yapanlarda var,malesef balın kilosunu 7 liradan satanlarda var.Bu işin denetim mekanizması olsa keşke katkı yapanlara halkın sağlığı ile oynayanlara ceza yazsalar fena olmaz.
Allah bereket versin ve yardımcınız olsun gerçekten de müthiş talep oluyor.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Allah emeklerini boşa çıkarmasın, taş kovan nasıl hiç görmedim resmi varsa memnun olurum.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Müzik merakıda bir hobi olabilir Mufi 50 9,532 06-06-2012, 08:46
Son Yorum: yycolak
  hobi diyorum ama işim olacak yalova tatar 27 7,467 21-04-2011, 22:00
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi