24-06-2010, 11:50
İnsan bu güzellikleri seyre dalmışken balık tutmayı unutur yahu..![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
Paylaşımlar için teşekkürler..
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
Paylaşımlar için teşekkürler..
Avlak Manzaraları
|
24-06-2010, 11:50
İnsan bu güzellikleri seyre dalmışken balık tutmayı unutur yahu..
![]() Paylaşımlar için teşekkürler..
24-06-2010, 13:28
LeVrEkCi yazdı:avlak resimleri konusunda tatlı su avı yapanların resimleri çok daha güzel geliyor bana, Kesinlikle sana katılıyorum Nihat'çım ![]() ![]() Ama deniz de başka güzel . Hele o büyüklüğü ve iyotlu kokusu yokmu ; insanı çok fena çekiyor . Derler ya "boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın" ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
24-06-2010, 15:02
LeVrEkCi yazdı:avlak resimleri konusunda tatlı su avı yapanların resimleri çok daha güzel geliyor bana, ![]() ![]() ![]() aynen katiliyorum... hakikaten tatli su avlaklari..tam doga.. Nihat`in da dedigi gibi debizde bu doga manzarasi olmuyor ................................ buraya bende sazan denemesi yaptigimiz avlagin fotosunu koyayim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
24-06-2010, 15:05
thunderbolt yazdı:Kesinlikle sana katılıyorum Nihat'çımsende haklisin Nedim.. bende deniz hastasiyim..her yonuyle severim denizi Nihat`in anlatmak isredigi.. tatli su avlaklari ,fotografa bir baska yansiyor..
![]()
24-06-2010, 15:47
Öyle olur gerçektende,
Uzaklar her zaman güzel yerlerdir... Banada deniz çok daha çekici geliyor.. ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
24-06-2010, 15:48
Albatros-gr yazdı: Faruk abi ordan sazan tutulmazmı nerde resimleri..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
24-06-2010, 21:28
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi ordan sazan tutulmazmı nerde resimleri..Ahmet biz bu isi kiviramadik... ![]() her horoz kendi ciftliginde oter derler...bizim burada.. bu nedenle sazan yok.. konu asagidaki adreste http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=9743
![]()
24-06-2010, 21:29
Faruk abi yoksa araba rekabetmi yapıyorsun bari bir montajla balık resmi yapsaydın.
![]() ![]()
24-06-2010, 21:31
HAŞİM77 yazdı:Faruk abi yoksa araba rekabetmi yapıyorsun bari bir montajla balık resmi yapsaydın.montaj isini becerebilsem,yapardim bir seyler.. Huseyin`in stadinda maca ciktik,fakat gol yedik... ![]()
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Mikonostan sualtı manzaraları.. | xfisher | 24 | 3,594 |
13-09-2013, 16:42 Son Yorum: xfisher |
|
aynı avlak aile ile balık | avcıhakan | 16 | 3,177 |
27-02-2013, 16:01 Son Yorum: avcıhakan |