Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzun Olta İle Lüfer Avı
MaVrUşGiL yazdı:Burak abi, böyle muhteşem sözel ve görsel anlatımı görmemiştim AlkisAlkis eline emeğine sağlık.

Sevgili Serkan beyendiğin için sevindim.İnşallah arkadaşlarımızın yararlanacakları bir kaynak olur.Selam ve sevgiler.
Bul
Lakerda yazdı:Emeklerinize sağlık Burak bey,kaynak niteliğinde bir çalışma olmuş paylaşım için teşekkürler..

Mehmet Bey teşekkür ederim.Gençlik yıllarımızda ustalarımızın bize öğretmekten ve göstermekten her nedense çekindikleri bu düzenekleri ben arkadaşlarımla paylaşmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum.Biz zamanında bu sıkıntıları yaşadık bari onlar yaşamasın diye düşünüyorum.Sevgi ve saygılar.
Bul
ufuktan26 yazdı:Burak abi süper bir anlatım olmuş.Tam derslik vallahi.Eline sağlık..Alkis

Sevgili Ufuk teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
iskorpit-xx yazdı:Burak abi eline emeğine sağlık. Çok güzel anlatmışsın.Değerli bilgiler.Alkis

Sevgili Hamido teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
levend yazdı:Burak beyin anlatımını video da desteklemiş süper olmuş emeklerinize sağlık

Levend Bey teşekkür ederiz.Selam ve sevgiler.
Bul
musty34 yazdı:gercekten takdire şayan bı vıdeo olmus.
anlatım super.
acıklamalar gayet acık ve guzel.
ellerınıze ve emegınıze saglık.
vıdeoların devamını da beklıyoruz.

haa abı unutmadan nerde cekıldı bu vıdeo?

Sevgili Mustafa teşekkür ederim.Video Narlı'da çekilmiş.
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkisBurak bey teşekkürler.AlkisSeerf
böyle detaylı anlatımları "KÜTÜPHANE " veya başka isim altında saklayabilmenin imkanı varmıdır.?böyle çok değerli bilgilerin bir iki gün /hafta içinde kaybolmasına içim elvermiyor. ben kendi adıma nerede bulursam bulayım böyle değerli bilgileri topluyor belli bir birikimden sonra da dvd ye kaydedip saklıyorum.sonra da nerde olduğunu bulamıyorum tabii.Snifsinf

Hayrettin Bey değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Ben de bu bilgileri ikinci bir hard diskte saklamaya çalışıyorum.Şimdilik en emniyetli çözüm bu.Selam ve sevgiler.
Bul
araphüso26 yazdı:çok güzel bilgiler bize sadece teşekkür etmek kalıyor.Alkis

Sevgili Hüseyin teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
rebel yazdı:Emeğine sağlık abi paylaşım için teşekkürler Alkis

Sevgili İlker teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
Tropheus yazdı:super bilgiler burak abicim eline saglık .AlkisAlkis

Sevgili Sedat teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mavrukalı Lüfer, Sarıkanat, Çinekop Takımı Burak Karadeniz 36 8,023 16-03-2012, 00:23
Son Yorum: araphüso26
  Bırakma Olta Takımları Burak Karadeniz 37 12,667 22-09-2011, 00:54
Son Yorum: xlcod3r
  Zokalı Lüfer Takımı Burak Karadeniz 30 8,740 16-12-2010, 17:21
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi