Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
erdek turan köyü org resimleri 1
geçmiş olsun Nedim
Bul
Tüm dostlarıma teşekkür ederim Gulumse Allah nasip ederse İzmir ekibiyle bu yaz görüşme ihtimalim çok yüksek . Bu güzelliği Erdek'te yaşamayı gönülden istiyordum ancak ailede en küçük olarak bu tip işlere koşuşturabilecek tek kişi olmak beni mecbur bıraktı . Yoksa bu uğurda en küçük ihtimali kesinlikle kullanabilirdim . Hepinizi çok seviyorum ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Çok güzel buluşma olacağı belliydi. Elimde olmayan sebeplerden dolayı katılamayacağımdan dolayı çok üzgünüm. Herkese bol bereketli bir av dilerim.
Saygılar.AlkisAlkisAlkis
thunderbolt yazdı:Arkadaşlar Ankara'dan radyoterapi tedavilerinden döndüğümüzden beri sağlık konusunda hiç de hoş olmayan durumlar yaşamaya devam etmekteyiz.Annemizi acile kaldırdıktan sonra bugün taburcu ettiler ancak sağlık durumu kritik görüntü veriyor.Eşim ve çocuklarıma da Ankara'dan taşıdığımı sandığım ishal virüsünü de bulaştırdığım için her 2 ailemin de acil olabilecek ihtiyaçları için Çanakkale'de kalma zorunluluğum hasıl olmuştur.Hepinizden ayrı ayrı özür dilerim.1 gecelik de olsa gelmeyi çok istiyordum , ancak nasip değilmiş Snifsinf
Turan Köyü'nde organizasyonun tadını bizler içinde çıkartırsanız çok sevinirim , hepinizi çok seviyorum ... Rasgele , bol muhabbetler ...Alkis
Nedim,buyuk gecmis olsun...acil sifalar dilerimAffet
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
thunderbolt yazdı:Arkadaşlar Ankara'dan radyoterapi tedavilerinden döndüğümüzden beri sağlık konusunda hiç de hoş olmayan durumlar yaşamaya devam etmekteyiz.Annemizi acile kaldırdıktan sonra bugün taburcu ettiler ancak sağlık durumu kritik görüntü veriyor.Eşim ve çocuklarıma da Ankara'dan taşıdığımı sandığım ishal virüsünü de bulaştırdığım için her 2 ailemin de acil olabilecek ihtiyaçları için Çanakkale'de kalma zorunluluğum hasıl olmuştur.Hepinizden ayrı ayrı özür dilerim.1 gecelik de olsa gelmeyi çok istiyordum , ancak nasip değilmiş Snifsinf
Turan Köyü'nde organizasyonun tadını bizler içinde çıkartırsanız çok sevinirim , hepinizi çok seviyorum ... Rasgele , bol muhabbetler ...Alkis
Geçmiş olsun Nedim arkadaş ,Affet
Bul
Alkis Teşekkürler çok güzel fotolar , Alkis
Katılan arkadaşlara iyi eğlenceler ve rastgeleyin Seerf
Bul
Ahmet ve Faruk Abilerime de teşekkür ederim Gulumse Polis korkusundan konu üzerinde fazla oyalanmamayı düşünmüştüm SiyirdimHerkese teşekkür ederim Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
arkadaşları ugurladık yoldalar allah kazasız ulaşmalarını nasip etsin işallah
evsahibi olarak elimizden gelen ce birşeyler yapmaya çalıştık çok sagolun arkadaşlar
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
Muhabbet ve balık resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz Smile
Bul
çok güzeldi çok herkese binlerce teşekkürler harika bir organizasyondu resimler gelmeye başlar şimdilik yol yorgunluğu var.akşam görüşmek dileğiyle biraz dinlenmem lazım.
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2014 Erdek-Turanköy org. foto ve videoları. Lakerda 201 23,098 07-11-2014, 00:12
Son Yorum: HAŞİM77
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,789 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,625 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  2013 turan köyü organizasyonu 4 erdekli 41 5,814 14-05-2013, 14:49
Son Yorum: HAŞİM77
  Boğaziçi Balıkçıları Suadiye Resimleri erdekli yücel 57 7,809 25-07-2012, 10:05
Son Yorum: orhanekmekci
  izmir org resimleri. bucalıfikret 72 12,490 22-10-2011, 23:53
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Türkiye Org.(Erdek) video çalışması Lakerda 21 5,192 13-09-2011, 18:55
Son Yorum: yycolak
  sakarya karasu org.resimleri ve videoları araphüso26 189 22,875 05-01-2011, 12:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Turanköy Resimleri Hele Şükür tedirgin SaZaN 29 5,226 09-06-2010, 22:23
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  erdek videolar LeVrEkCi 87 9,436 05-06-2010, 23:48
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi