Bahadır Sarıca yazdı:Tam tersine Hocam, ekipman(kamış+makine+misina+sahte) olarak pahalı, efor olarak oldukça güç istiyor, belirli taş koordinatları bilmiyorsanız mümkün değil, stil gerektiriyor. Bütün bunlar birleşince oldukça zor.
Amaaaa,
Bu koşulları oluşturduktan sonra bol bol iri trofe niteliğinde balık alıyorsunuz.
Aytekin işin güzel yanını görmüş, ben üstad denilen abilerin oldukça limit üstü avlarını da gördüm maalesef.
Kısaca her avda olduğu gibi durmasını bilmek lazım.
Sevgili Bahadır
Uzun müddet aktif olamadığım malumunuzdur.Bu durum daha kısada olsa üyesi olduğum sair forumlardada sürebildi.
Bana ceza olarak köşemi kaldırdığınızında farkındayım.
Bu durum beni üzsede katılımı kısıtlamayacaktır.Ancak bu durum elbette sizin insiyatifinizdedir.
Üyesi olduğum sair forumlarda bazı katılımlarını bende okuyorum.
Maalesef limit üstü avlanıyor dediğin üstelik üstadda denilen bu kişilerin başında arada yer aldığımda gerçektir.Zaten beni kasttiğinde bellidir.
Dikkat edersen bu durumdan,işin ilk heyecanı geçtikten sonra üzüntü duyduğum ve tekrarını gerçeekleştirmediğiminde farkındasındır.
Bu konuda üzüntüm had safhaya ermiştir.Öyleki artık belkide bu denli trofeleri tekrar suya iade konusunda kesin davranışımı ortaya koymanın zamanının geldiğine,hatta geçtiğine inanmaya başladım.
O koca balıklar rüyalarıma girmekte,nasıl olupta onlarcasını katlettiğimin üzüntüsü vicdanımı sızlatmaktadır.
İleriki günlerde video marifetiyle yakaladıktan sonra,büyüklüklerine bakmayarak salıverdiğimin görüntüsünü sizlere sunmaya gayret edeceğim.
Bu açıklamalarımın işiğı altında,jigging konusunu işlemeye başlamanın tereddüdüne düştüm.
Bu bölümü açtgığınıza göre konuyu detayıyla,rapor ve bazı resimleriyle,takım detaylarını,hazırlanışlarını jiglerin aksiyon,renk ve kullanım alanlarını ele alayımmı,almayayımmı bilemiyorum.
Lütfen bu konuda beni aydınlatınız.
Sevgilerimle