Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
taşlık'ta ilk avımız...
hocam süpersin .serkan la faruk abimede tebrikler.
çok güzel bir av günü olmuş,iyi stres atmışsınız.
ellerinize sağlık,en kötü avınız böyle olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Sevgili Hakan hocam,
Şu kısır günlerde sevgili meslektaşım ve Faruk abimle(uykucuSiyirdim) çokgüzel bir av günü geçirmişsiniz. Tüm ekibi tebrik ederim. Pembelerin yatağını da bulmuşsunuz. Maşallah pek keyifli geçtiği yüzlerinizden belli. Bu arada meslektaşımın takımlarını gösteren fotoğrafta(Faruk abinin çektiği) Serkan'ın elleri dua pozisyonunda gibiHappy Balık duası mı acaba. Eğer öyleyse tutmuş görünüyor.
Sizlere afiyet olsun. Küçük kızınız çok şeker. Allah analı babalı büyütsün. Maşallah, gözlerinin içi gülüyor.
Keyifli avlarınızın devamı dileklerimle, rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Hakan öğretmenim tebrikler allah muhabbetinizi bozmasın
bu güzel avlarının devamını dilerim
afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
sizi bir hemşehriniz olarak özellikle tebrik etmek istiyorum,harika bir av yapmışsınız.Beni belki tanımazsınız,bende Gümülcineliyim,Faruk abiniz size bilgi verir...
Bul
kasap100 yazdı:Sevgili Hakan hocam,
Şu kısır günlerde sevgili meslektaşım ve Faruk abimle(uykucuSiyirdim) çokgüzel bir av günü geçirmişsiniz. Tüm ekibi tebrik ederim. Pembelerin yatağını da bulmuşsunuz. Maşallah pek keyifli geçtiği yüzlerinizden belli. Bu arada meslektaşımın takımlarını gösteren fotoğrafta(Faruk abinin çektiği) Serkan'ın elleri dua pozisyonunda gibiHappy Balık duası mı acaba. Eğer öyleyse tutmuş görünüyor.
Sizlere afiyet olsun. Küçük kızınız çok şeker. Allah analı babalı büyütsün. Maşallah, gözlerinin içi gülüyor.
he he he Happy
Bahadir kardesim,uykucu Faruk abi,cumartesi gecesi saat 03:00te yatti,sabah saat 08:00de kalkti baliga hazirlandi ve gitti..ve yasi da 47SiyirdimHappy...fakat cok balik vurdugundan teknede uyuyamadi..bu da bir gercek..baligin vurmasi oglen saati biraz kesseydi...bak gor ne olurduHappy
bu arada galiba haklisin,o fotoya tekrar baktim..Serkan hakikaten dua ediyor galiba,ondan o pazar gunu baliklari hep ikiser-ikiser cekerdi...
Dr.Güner yazdı:sizi bir hemşehriniz olarak özellikle tebrik etmek istiyorum,harika bir av yapmışsınız.Beni belki tanımazsınız,bende Gümülcineliyim,Faruk abiniz size bilgi verir...
gereken bilgiler verilmistir Guner...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Dr.Güner yazdı:sizi bir hemşehriniz olarak özellikle tebrik etmek istiyorum,harika bir av yapmışsınız.Beni belki tanımazsınız,bende Gümülcineliyim,Faruk abiniz size bilgi verir...

sayın doktor abim, bir gün tanişmak dileğiyle...
gümülcine'ye geldiğinizde umarım faruk abi bizi tanıştırır. çok memnun olurum. saygılar.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
kasap100 yazdı:Sevgili Hakan hocam,

hayır, o her balığa gitmezden bir gün önce olta takımlarını alma bahanesiyle köyüne gidiyor. olan da orada oluyor işte. köyde oltalarına birşeyler yapıyor; onları birilerine okutuyor, üfletiyor gibime geliyor. Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
naxos 5 yazdı:sayın doktor abim, bir gün tanişmak dileğiyle...
gümülcine'ye geldiğinizde umarım faruk abi bizi tanıştırır. çok memnun olurum. saygılar.
değerli kardeşim sana ufak bir ipucu:birlikte çalıştığınız Filiz hanım benim baldızımdır,selamlar
Bul
Albatros-gr yazdı:he he he Happy
Bahadir kardesim,uykucu Faruk abi,cumartesi gecesi saat 03:00te yatti,sabah saat 08:00de kalkti baliga hazirlandi ve gitti..ve yasi da 47SiyirdimHappy...fakat cok balik vurdugundan teknede uyuyamadi..bu da bir gercek..baligin vurmasi oglen saati biraz kesseydi...bak gor ne olurduHappy
bu arada galiba haklisin,o fotoya tekrar baktim..Serkan hakikaten dua ediyor galiba,ondan o pazar gunu baliklari hep ikiser-ikiser cekerdi...

gereken bilgiler verilmistir Guner...Seerf
teşekkürler FarukAlkis
Bul
Faruk,Hakan,Serkan tebriklerAlkisAlkisAlkis maşallah mercan bolluğu varmış yerinide bulmuşsunuzGulumsebereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,593 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  17 ekim haftasonu avımız. ANTALYALI07 14 1,628 27-10-2015, 14:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  bodrum avımız bucalıfikret 17 2,259 28-10-2014, 15:39
Son Yorum: bucalıfikret
  12/07/2014 bite me ile kasna avımız muratcoskun 17 2,262 24-07-2014, 21:17
Son Yorum: muratcoskun