Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
işte malzemelerim
kasap100 yazdı:Kamil abi güzel malzemeler, o açık mavili beyazlı olan kandırıcı markası kodu var mı?

bahadır kafamı karıştırdın hangi açık mavi beyaz abi Hi
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Albatros-gr yazdı:ne yani,sahilde deniz bir ahtapot cikarirsa..ayaklarinin onune..almiyalim mi?veya alip denize geri mi atalimSiyirdim

yok akrabam hiç öyle dermiyim beleşciler siziiiii diyorum sadece Bobo
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
tabiki zaman çok şeyin ilacı belli bir zaman sonra geriye dönüp bakınca vay be diyoruz ne günlerdi acısıyla tatlısıyla 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Budur;

[Resim: attachment.php?attachmentid=24775&stc=1&...1266759394]
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Happy yok adamım kodu yok ama prostrike marka belki böylede bulabilirsin 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:yok akrabam hiç öyle dermiyim beleşciler siziiiii diyorum sadece Bobo

Şimdi kıyıyı şöyle bi kolaçan ettim,ahtapot yokSiyirdimonun yerine gümrüksüz mallar gelmişHappy

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Tam teşekküllü. İşte malzemenin önemi için güzel bir paylaşım. Keyifli günlerde bereketli avlarda kullan kardeşim76
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,sahtenin kot numarası varsa bende alayım.Biliyorsun Bahadırla beraber sıfır çekiyozSiyirdim
Strike pro JL-092 F ben int.üzerinden baktım bulamadım ,istoça bakma fırsatım olmadı fakat dün tesadüfen fuarda son bir tane buldum ve aldım.Belki eski modeldir ondan bulunmuyordur
Bul
Dr.Güner yazdı:Strike pro JL-092 F ben int.üzerinden baktım bulamadım ,istoça bakma fırsatım olmadı fakat dün tesadüfen fuarda son bir tane buldum ve aldım.Belki eski modeldir ondan bulunmuyordur

Teşekkür ederim Güner bey,bakalım İzmirde bulabilecekmiyimGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Şimdi kıyıyı şöyle bi kolaçan ettim,ahtapot yokSiyirdimonun yerine gümrüksüz mallar gelmişHappy
SiyirdimSiyirdimHappyHappy
gordum abi gordum..
ne yapalim kismetinde bunlar varmis...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  olta balıkçılığı malzemelerim.... ANTALYALI07 17 5,422 04-05-2007, 13:51
Son Yorum: Muptela

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi