Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Köpek Merakım...
deniz aşığı yazdı:hayvanlar içinde en çok sevdiklerimden biridir köpek bir tarihte alman kurdum vardı apartmanda bakamadığımdan bahçesi olan arkadaşma vermiştim sizin köpeğiniz de çok şirin ve işinin ehli görünüyor umarım sağlıklı yavrular alırsınızGulumse

Teşekkürler Denizaşığı...

Sevgiler..
Bul
senol_444 yazdı:Köpeginizin resmi yukardan cekildiği için tam inceleyip kesin birşey diyemiyorum ama ikinci resimdeli Erkek muhteşem gözüküyor.Kurzharın butun özelliklerine sahip.Dişi köpekle avlanıyorsanız gerçekten işi biliyorsunuz.cıkacak yavrular cok güzel olacağı kanaatindeyim.(Resimde dişi biraz boy olarak küçük umarım 1.5 yaşından aşağı ciftleştirmiyorsunuzdur.)Rasgele.

Şenol Bey..

Sevgili Eren'e de dediğim gibi sizler çok haklısınız.Resim rastgele seçilmiş yavruluk dönemi resmidir.Şu anda dişi köpek iki yaşını geçmiştir.

Ben ne tür olursa olsun sadece dişi köpek ile avlanırım.Analık içgüdüleri daha verimli olmasını sağlar..

İlginize ve hassasiyetinize çok teşekkür ederim..

Sevgiler...Selamlar...
Bul
ahmet abi bi ara muhabbetini yapmıştık yanılmıyorsam inşallah nur topala yavrular olur hakikqatten asil durmuş resimde
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
aygroup yazdı:İstedi tabii Sedat..

Gerçekte ben de çok beğendiğm için ne derse kabul etme fikrindeyim.Ama sizden iyi olmasın çok iyi bir arkadaş.Anlaşılabilir biri...Dün başaramadık bu işi...Kısmetse bu akşam tekrar deneyeceğiz..Kızımız ilk tecrübesi olduğu için biraz çekingen..

Bu hayvanlar insanlara ders olsun diye var sanki , bayılıyorum onlara Happy Kızımız tecrübesiz , hele biraz oynayıp alışsınlar ; Allah'ın izniyle çok güzel yavruları olur inşallah Affet Yalnız Abi senin de öyle mi bilmiyorum ama ben hayvanların dişilerine ve özelliklerine bayılıyorum Smile Öğrencilik yıllarımda kendimiz akşam ne yiyeceğimizi düşünürken kızlarım(kedilerim) için ker tür güzel yemeği hazırlıyordum Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
gobekbalığı yazdı:ahmet abi bi ara muhabbetini yapmıştık yanılmıyorsam inşallah nur topala yavrular olur hakikqatten asil durmuş resimde

Evet Sevgili Muharrem...

Aynen konuştuğumuz gibi...Dileklerine teşkkürler...

Nerelerdesin..Özledim seni..MSN muhabbetlerini...Hayırsız dostum benim..Smile

Sevgiler...Selamlar...
Bul
ahmet abi av köpeklerinde ırk çok önemli oldugunu biliyorum ve sizi bu uğraşınızdan dolayı kutluyorum.kopeklerin ikiside çok güzeller. yavruları da inşallah annevebabası gibigüzel ve avcı olurlar.
Bul
MelekSezai yazdı:ahmet abi av köpeklerinde ırk çok önemli oldugunu biliyorum ve sizi bu uğraşınızdan dolayı kutluyorum.kopeklerin ikiside çok güzeller. yavruları da inşallah annevebabası gibigüzel ve avcı olurlar.

Sezai bey...

İlginize teşekkürler..Maalesef üç gündür çaba göstermemize rağmen başarılı olamadık..Yarın kısmetse amacımıza ulaşamadan evimize döneceğiz.Kısmet böyleymiş...

Selamlar...
Bul
ahmet abi enişte yakışıklıymış maşallah Seerf inşallah operasyon başarılı geçer güzel yavrular alırsın
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
aygroup yazdı:Sezai bey...

İlginize teşekkürler..Maalesef üç gündür çaba göstermemize rağmen başarılı olamadık..Yarın kısmetse amacımıza ulaşamadan evimize döneceğiz.Kısmet böyleymiş...

Selamlar...

Abi çok komik gelebilir ama belki sahiplerinden rahatsız oluyorlardır Wink Çünkü benim kediler kendilerine baktığımı bilerek hep gözden kaybolana kadar operasyon yapmazlardı Hadiordan Çok enteresan ama 2 kızım da böyle yapmıştı .
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
inşallah dediğiniz gibi olur
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi