Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Özdere den ilk av raporum
çetin maşallahın var maydonozluğa yerleştinmi balıkların senden cekeçeği var afiyet olsun rast gele.Alkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Çetin,tekneyi bağlayacak yer varsa şimdiden hayırlı olsunAlkis
sağolasın abicim
bahriyeli yazdı:bereketli olsun çetin abi kısmetin herzaman açık olsun.
ortaya karışık av olmuş kırlangıç çok güzel afiyet olsun.teknede av başka güzel oluyor aldığınız haz bambaşka bereketli avlarınızın devamı dileğiyle rastgele selamlar.AlkisAlkisSeerf
teşekkürler ismail çok haklısın teknede av başka oluyorSeerf
Can ARSLAN yazdı:abi maşallah av güzel, kırlangıçta extra bonus olmuş..tebrikler
teşekkür ederim canımSeerf
Bul
Lakerda yazdı:Tebrikler Çetin bey,ilk raporu güzel bir kırlangıçla taçlandırmışsınız..Alkis
Bereketli olsun,rastgele..
Teşekkür ederim Mehmet bey sizlere de rastgeleAlkisSeerf
yycolak yazdı:vay kardeş güzel balık yapmışsın
birde haber vermeden valla helal olsun
afiyetler olmuştur herhalde
tebriklerAlkis

kardeşim ben arifeden gitmiştim hatunla beraber kafa dinleyelim dedik o saatte sen zor yetişirdin gibime geliyor her cumartesi pazar ava gidiliyor kaptanın telefonunu aldım uygun bir zamanda gidelimSeerf
sportmen.avci yazdı:çetin abi kaptan mantıklı soylemıs kırlangıc mukemmel renklere sahıp allah cok guzel yaratmıs cekmesıde ayrı bır zevk daha buyuklerınıde senınle gormek dılegıyle Alkis
teşekkürler baya heyecan yapmıştım daha iyileri sizlerin olsun rastgeleSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:çetin maşallahın var maydonozluğa yerleştinmi balıkların senden cekeçeği var afiyet olsun rast gele.Alkis
teşekkür ederim fikret inan o günleri iple çekiyorum Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:çetin maşallahın var maydonozluğa yerleştinmi balıkların senden cekeçeği var afiyet olsun rast gele.Alkis
bu ne oluyor?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:bu ne oluyor?
farukcum izmir in özdere beldesine bağlı maydanoz koy isimli bir yerleşim bölgesinde arsam var oraya iki katlı bir yer yapmak üzereyim şu an proje çiziliyor belediyeden onay alınca başlayacağım ve oraya yerleşip ver elini derya denizzzzzzzSiyirdimSeerf
Bul
deniz aşığı yazdı:farukcum izmir in özdere beldesine bağlı maydanoz koy isimli bir yerleşim bölgesinde arsam var oraya iki katlı bir yer yapmak üzereyim şu an proje çiziliyor belediyeden onay alınca başlayacağım ve oraya yerleşip ver elini derya denizzzzzzzSiyirdimSeerf
simdi anladim Cetin abi..
once Allah kolaylik versin....Affet
sonrada sihat...ve her sey gonlunce olsun..Affet
cok guzel olacagi kesinAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:simdi anladim Cetin abi..
once Allah kolaylik versin....Affet
sonrada sihat...ve her sey gonlunce olsun..Affet
cok guzel olacagi kesinAlkis
iyi dileklerin için teşekkür ederimAlkisSeerf
Bul
deniz aşığı yazdı:farukcum izmir in özdere beldesine bağlı maydanoz koy isimli bir yerleşim bölgesinde arsam var oraya iki katlı bir yer yapmak üzereyim şu an proje çiziliyor belediyeden onay alınca başlayacağım ve oraya yerleşip ver elini derya denizzzzzzzSiyirdimSeerf

Maydanoz koy nefis bir yer,işlerinde Allah yardımcın olsun Çetin.Kolay gelsinAlkis
Bornova - izmir
Bul
çetin abi harikasın kırlangıç muhteşem ona bakmaktan ötekilere bakmaya fırsatım bile olmadı çok yakışıklıymış afiyet olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Özdere lambuka kayit 15 1,343 10-11-2016, 19:38
Son Yorum: orhanekmekci
  özdere fangri kayit 23 1,669 25-11-2015, 16:24