17-11-2009, 16:46
Aytekin bu güzel avlarının bereketli olarak devam etmesini dilerim
afiyet olsun rastgele
afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
kasım ayı ilk gece avı.
|
17-11-2009, 16:46
Aytekin bu güzel avlarının bereketli olarak devam etmesini dilerim
afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
17-11-2009, 18:48
bestvz yazdı: fuat bey mevki konyaaltı falezler tarafındada av yaptım,boğaçay tarafındada av yaptım ikiside sonuç verdi bence konyaaltı sahil boyu bu balıklar nadir olarak görünüyor,yanlız sabit bir populasyonu yok,gezici balık bence,bir gün oluyor bir gün olmuyor,balık işi,şans işi bence,kullandığınız yemde önemli bence,sülünez,borukurdu çupra avında iş yapıyor,tavuk göğsüde mercan avı için tavsiye ederim.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
17-11-2009, 19:00
bestvz yazdı: Buda iyiydi Fuat ![]() ![]()
Bornova - izmir
17-11-2009, 22:48
Görüntüler bir harika.. Orda o hazzı yaşamak ta olsa gerek...
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
17-11-2009, 23:51
aytekin gece için o balıklar fena sayılmaz.yengeyide balığa alıştırman çok güzel,o gelemediği zamanlarda halden anlar sana izin verir
![]()
18-11-2009, 10:12
Belirttiğiniz gibi Antalya'da kıyıdan az da olsa bunları almak çok güzel bir duygu.Tebrik ederim.Darısı tüm Amatörlerin başına diyelim.
18-11-2009, 10:26
ANTALYALI07 yazdı:fuat bey mevki konyaaltı falezler tarafındada av yaptım,boğaçay tarafındada av yaptım ikiside sonuç verdi bence konyaaltı sahil boyu bu balıklar nadir olarak görünüyor,yanlız sabit bir populasyonu yok,gezici balık bence,bir gün oluyor bir gün olmuyor,balık işi,şans işi bence,kullandığınız yemde önemli bence,sülünez,borukurdu çupra avında iş yapıyor,tavuk göğsüde mercan avı için tavsiye ederim. Cok tesekkur ederım Aytekın Bey Falezler tarafını hıc denemdım en kısa zamanda denerım . Saygılarımla,
18-11-2009, 10:28
aytek güzel oluyor gece avları biz bile gece iş çıkışı toplanırız çiftlikköy team olarak zevkine doyum olmaz
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
18-11-2009, 10:57
aytekin abi günün hatta haftanın yorgunluğu gitmiştir üzerinden güzel zevkli bir av olmuş porsiyonluklar çıkmış afiyet olsun
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
18-11-2009, 11:09
herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim.daha iyileri sizlere rastgelsin.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0> |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|