Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugünde balığa çıktım
abi tebrikler, sizin fotolarla burda avunuyoruz. işlerden dolayı ava çıkamıyoruz. afiyet şeker olsun...Alkis
Bul
Orhan abicim harika kalamarlar, ve resimlerden sonra, sende bu aralara balık hazırlığı hissettiriyor bana, helede hafta sonu gelecek güzel havaların şansını arttıracağına eminim. Rastgele.
Bul
vaayy Orhan abi ellerine sağlık gene kalamarları almışsınAlkis.gopezlerde güzelmiş,ellerine sağlık,afiyetler olsun.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
AlkisTebrikler Kaptanım Alkisbu sefer mercan olmamış ama kalamarlar şahane görünüyorlar, bereketli olsun ,afiyetler Seerf
Bul
Abi malum yol uzun , şarlar çetin ; seninki yola çıkarken kendini korumak için yanına şiş almıştır belki Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan abi eline emeğine sağlık afiyet olsun rast gele kırmızıları bekliyoruz.SiyirdimAlkisSeerf
Bende onların peşindeyim Fikoda çok azaldılar cevremde balıkcılık yapanlarda aynı şeyi söylüyorlar.Teşekkür ederimSeerf

deniz aşığı yazdı:orhan abicim ellerine sağlık Alkis afiyetler olsunSeerf
Teşekkür ederim ÇetinSeerf

Lakerda yazdı:Bereketli olsun kaptan, av orta su olunca mercanların yerini uskumru almış.
O makara çıkrık gibi kollu olsa ve ayakları bir şekilde sabitlense ipi salmak ta sarmak ta daha kolay olabilir bence.Elektrik kablolarının sarıldığı makaralar var; onlar çevirme kollu.Düşünülebilir..[Resim: icon7.gif]

Kıyı yapısı tertemiz çakıllık-kumluk görünüyor.Orada kıyı balıkçılığı yapılmıyormu hiç..
Aslında bundan sonra orta su araştırmaları özellikle çapari yapmak.Makarayı sabitleme benim teknem için uygun olmaz tekneyi kıyıya alıp ters çeviriyorum.Kıyılarımız kıyı avcılığına uygun tekne avcılığı alıştım bu nedenle kıyıdan fazla takılmıyorum.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi havalar güzl gidiyor sanırım oralarda sende bunu iyi değerlendirmişsin dogrusu. Afiyet olsun....
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
araphüso26 yazdı:helal olsun babacım valla iş çok güzel çözülmüş ...kalamarlar balıklar harika..BoboAlkis

Emrah77 yazdı:Orhan abi böyle havaları değerlendirmek lazım çokta güzel olmuş...Bereketli olsun...

Can ARSLAN yazdı:abi avın maşallah..rengarenk, tebrikler

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Orhan Abı
Masallah cesıt olarak guzel bır av yapmıssınız.
Kalamarlar hasret kalmısıtık .
Daha bollarını dılerım .

Saygılarımla,
Teşekkür ederim Fuat,Antalyadaki avlarında sanada bol şanslar,rastgele.

naxos 5 yazdı:abi, sen bizimkilerinin dediğine bakma, kırmızısız da balıkçılık oluyor. keyfini çıkarmışsın ya bu bile yeter. hem bol balıklı günler geliyor, siz nereye gidiyorsunuz?
Balığın diğer cinsleri bollaştı,yakalamasını bilene.İzmire dönüyorum Hakan,sanada bereketli avlar dilerim.TeşekkürlerSeerf

jr doktor yazdı:abi tebrikler, sizin fotolarla burda avunuyoruz. işlerden dolayı ava çıkamıyoruz. afiyet şeker olsun...Alkis
Teşekkür ederim ŞafakSeerf
Bornova - izmir
Bul
murki yazdı:Orhan abicim harika kalamarlar, ve resimlerden sonra, sende bu aralara balık hazırlığı hissettiriyor bana, helede hafta sonu gelecek güzel havaların şansını arttıracağına eminim. Rastgele.
Havalar düzeldi ben ise yapılması gerekli işlerim nedeniyle İzmire döndüm,dönüşde bıraktığım yerden devam ederimSeerf

tahsinmersin yazdı:vaayy Orhan abi ellerine sağlık gene kalamarları almışsınAlkis.gopezlerde güzelmiş,ellerine sağlık,afiyetler olsun.Gulumse
Teşekkür ederim TahsinSeerf

mariner8 yazdı:AlkisTebrikler Kaptanım Alkisbu sefer mercan olmamış ama kalamarlar şahane görünüyorlar, bereketli olsun ,afiyetler Seerf
Teşekkürler AhmetSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  29.02.2012 martta nereye gidecez balığa ıspartada? abdullah ilbaş 17 3,260 11-03-2012, 18:48
Son Yorum: breda
  işten balığa 14-10 2010 tahsinmersin 35 4,562 22-10-2010, 23:31
Son Yorum: tahsinmersin
  fikret yalçın'la balığa gitti bucalıfikret 59 6,609 09-06-2010, 11:44
Son Yorum: bucalıfikret
  nihayet balığa cıkabildim orhanekmekci 121 13,158 02-03-2009, 14:58
Son Yorum: blue_zaire
  canım sıkıldı gittim balıga LEVREKCİ LeVrEkCi 28 3,449 05-11-2007, 00:43
Son Yorum: DeNiZKuRdU

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi