Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Botlar hakkinda (A-Z)
Bahadır bey size gerçekten çok teşekkür ederim.

çok merak ettiğim bir konuydu.sayenizde aydınlanmış oldum.eğer izniniz olursa yazdığınız ve yazacağınız bu değerli bilgileri copy-past yapıp bilgisayarımda bir dosyada saklamak istiyorum.
Bul
oltacı yazdı:Bahadır bey size gerçekten çok teşekkür ederim.

çok merak ettiğim bir konuydu.sayenizde aydınlanmış oldum.eğer izniniz olursa yazdığınız ve yazacağınız bu değerli bilgileri copy-past yapıp bilgisayarımda bir dosyada saklamak istiyorum.

Rica ederim, izin ne demek, faydalı olduysa ne mutlu bana...Dostlarımız faydalansın diye paylaşıyoruz...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Teşekkürler BahadırAlkisbenim aldığım teknede c sınıfı kullanım klavuzunda 6 bafor üstünde rüzgar hızında kullanılmaz yazıyorduGulumseSeerf
Bornova - izmir
Bul
haklısın bahadırcım ben deniz taşıtı almadan can yeleği simidi düdüğü ikaz ışığı basınçlı su püskürtücü elektrikli calaskal gibi ekipmanlar aldım ayrıca aklına gelebilecek hertürlü ahşap yada polyester tekne bakımı yapabilecek alet edevatim var bu aletleri kullanacak kapasitemde zamanı geldiğinde en uygununda karar kılacağımSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Teşekkürler BahadırAlkisbenim aldığım teknede c sınıfı kullanım klavuzunda 6 bafor üstünde rüzgar hızında kullanılmaz yazıyorduGulumseSeerf
Doğrudur Orhan abi.Bu yazdıklarım ve çizelge uluslararası standartlar...
deniz aşığı yazdı:haklısın bahadırcım ben deniz taşıtı almadan can yeleği simidi düdüğü ikaz ışığı basınçlı su püskürtücü elektrikli calaskal gibi ekipmanlar aldım ayrıca aklına gelebilecek hertürlü ahşap yada polyester tekne bakımı yapabilecek alet edevatim var bu aletleri kullanacak kapasitemde zamanı geldiğinde en uygununda karar kılacağımSeerf

Umarım herşey gönlünüzce olurGulumseBu arada geçen gün telefonda konuştuğumuz konunuzu hallettiniz mi? Eğer yardıma ihtiyaç olursa herzaman arayabilirsiniz...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bahadır vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler.Alkis
Bul
deniz aşığı yazdı:haklısın bahadırcım ben deniz taşıtı almadan can yeleği simidi düdüğü ikaz ışığı basınçlı su püskürtücü elektrikli calaskal gibi ekipmanlar aldım ayrıca aklına gelebilecek hertürlü ahşap yada polyester tekne bakımı yapabilecek alet edevatim var bu aletleri kullanacak kapasitemde zamanı geldiğinde en uygununda karar kılacağımSeerf
çetin sende botmu yoksa sandalmı var.Seerf
Bul
kasap100 yazdı:Doğrudur Orhan abi.Bu yazdıklarım ve çizelge uluslararası standartlar...

Umarım herşey gönlünüzce olurGulumseBu arada geçen gün telefonda konuştuğumuz konunuzu hallettiniz mi? Eğer yardıma ihtiyaç olursa herzaman arayabilirsiniz...
daha halledemedim mimar sorunu yaşıyorum çok fiyat istiyorlar araştırıyorum teşekkür ederimGulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:çetin sende botmu yoksa sandalmı var.Seerf
fikret bende şu an hiçbiri yok Snifsinf maydanozda 600 m yerim var nasip olur da oraya bir yer yaparsam bakımını kendim yapabileceğim bir araç alacamSeerf
Bul
Kıymetli arkadaşım Bahadır evvelsi gün benim actığım yardım konusunda verdiğin bu linki dikkat ile okudum inceledimteknik detayları ne manaya geldiklerini sayende anladım bunun üzerine verdiğim karar şu
Bot=Büyük ihtimalle 2.90 olucak ahşap veya Alu karar vermedim.
Ayna=benim fiber teknemdeki motor 6hp 4 zamanlı uzun şaft olduğuna göre ısmarlarken yüksek aynalıyı tercih edicem.
Marka=sea Star veya Remixson ikiside fiat olarak uygun.Ama yakından görme imkanım yok yaa nasip değip birine karar vericezGulumse
Motor kanadı iyi fikir sanırım onuda tedarik edicem.
Yukarıdaki yazdıklarıma ilaveten neden bu ölcülerde bir botu tercih ettiğime gelirsek ben bu botu yalnız kullanıcam genelde olursada bir kişi daha alırım yanıma ama genel olarak yalnız cıkacağım.Konu malum karavan ile seyyahat ettiğim yerlerde kullanıcağım.Arac dublo fiat bagaj yeterli büyüklükte ama botun paket durumunu bilmiyorum 47kg diye yazıyor en,boy yükseklik onuda bir görelim motoruda koyucağız.seyyahat esnasında ne karavan üstüne nede arabanın üstüne koymam o zaman aracın yakıt saffiyatı havale olduğundan daha cok artacaktır sanırım şişir söndür durumları cok olacak gibi.Videolarımdan görüleceği üzere biraz kilolu bir ademim 125kg kadarWink bu ölcülerdeki botların taşıma kapasitesi 500 Kg olduğuna göre bir sorun olmaz sanıyorum.Actığın konuda koyduğun resimler silinmiş her halde hic biri görünmüyor.Selamlar bilgiler icin sağ ol.
[Resim: 28usbo7.jpg]
Bu nasıl sence.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi