Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mercanlarla barıştım
orhan baba kaldır artık gopesleri kırmızılar yakışmış.AlkisSeerf
Bul
thunderbolt yazdı:Orhan Abi sen " deydi" dedin ya gerisi önemsiz Abi Alkis Ama yine söylemeden geçemiyeceğim , hakikaten de güzel av olmuş Alkis Afiyet şeker olsun Seerf

Yalnız çocukluğumda büyükler balık tutarken biz bahçelere daldık Happy Ben o bahçenin etrafında maymun gibi dolaşırdım doğrusu Siyirdim
Dünkü avım herşeyiyle deydi nedimBoboburdaki arkadaşlar değişik meyve ağaçları ve süs bitkileri yetiştiriyorlarAlkisteşekkür ederim.

bahriyeli yazdı:bereketli olsun orhan abicim barışmanınSeerf devamına rastgele afiyet olsunAlkis
Teşekkür ederim İsmail.

eşref sürek yazdı:Orhan abi egenin güzel pembe incilerini yakalananın zevkini yaşamışsın tebrikler ayrıca çeşit bakımındanda zengin bir av olmuş bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
Teşekkür ederim EşrefSeerf
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:işte motorize olmanın dayanılmaz hafifliği
balıklar kalitesini artırmış
işte budur
muzlar bana göre olgunlaşmış
hevengi bütün olarak kesip
ortasına bir tane elma konur
bir battaniye ile sarılıp hava akımı olmayan bir yere asılır
ben gardolaba koyardım
15 gün sonra teker teker olgunlaşmaya başlar
tadı nefis olur afiyet olsun
Birde eksikleri tamamlayayım(tekne blgelerini)dahada iyi olacak.Teşekkür ederimSeerf

yaren78 yazdı:orhan abi maşallah,bereketli olsun tam tavalık olmuş
Teşekkür ederimSeerf

fish or die yazdı:orhan abi bereketli ve afiyet olsun mercanlar parlıyor dahada güzel olur inşallah avların Seerf
İnşallah MuratSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi bereketli ve afiyet olsun..
Motor olunca işin seyri değişti tabi..
Dahada güzel avlara inşallah..AlkisSeerf
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
bucalı alper yazdı:Orhan abi, ellerine sağlık Alkisçok güzel görüntüler. Darısı başımıza abicim,26 derece 21 dakika doğu noktasından itibaren batıya ilerlersen (tahmini300m) 27m den 64m ye bankolara gelirsin kuzey güney doğrultusunca (4-5km) yar başından güzel avlar yapabilirsin. 4 ekimde ayrıntılı konuşuruz rast gelsin.

Alper,verdiğin yer sanırım Salman açıkları oluyor kıyıdan biraz açılınca derinlik çok fazla,bu nedenle derinlik için balık bulucu şart oldu.Çeşmede bölgemiz üzerine konuşacak çok konumuz olacakGulumseteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan kardeş mercanların çok güzel,kalamarlarda bir harika yeni düzeneklerin hayırlı olsun.Mercanları rakısız yemiyesin sonra arkandan balıklar ağlar. Afiyet olsun.Seerf
Bul
Orhan abicim işte budur...
Pembeler...Daha ne olsun.Diğerleri zaten klasiklerinden.
Pembeler de klasikleşme yolunda...İlginçtir pembelerin yakama keyfinin yanında bence lezzetleri ters orantılı.O yüzden her zaman gopezler iyi gider.
Bereketli ve afiyet olsun.Rastgele AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaş senin bilmedeğin bir b.....k yokmu Siyirdimmaşallahın var herşeyi biliyorsun söylediğin gibi selimiye'de aynısını yapıyorlar.AlkisSeerf

SiyirdimHappyAlkis

bucalıfikret yazdı:orhan baba kaldır artık gopesleri kırmızılar yakışmış.AlkisSeerf
Fiko,birde Bahadırın yorumunu okuSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi iyi bir av yapmışsın afiyet şeker olsun bu arada resimlerin hepsi harika eline emeğine sağlık. Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
AlkisTebrıkler Orhan Abı avların yenı motorunla daha da cesıtlenmeye
basladı .Allah nazardan korusun .
Daha bollarını senden gorecez gıbı gelıyor bana.

Saygılarımla,
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi