Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leontice Leontopetalum
thunderbolt yazdı:Tamam Abi özelden numaralarını vereyim.Hem yapılması gereken ufak ayrıntıları da veririm.Sonuçta kimse yarınını bilmiyor , Allah'tan da ümit kesilmiyor 76

thunderbolt yazdı:Abi mesajı 4-5 defa gönderdim ama gönderirken bir hata oluşuyor .Ya da benden bu kadar mesaj gelmiş olabilir Siyirdim Buraya yazmamın bir sakıncası var mı bilmiyorum Smile
Nedimcim
Konu kaymış daha yeni gördüm
Ben sana babamın doktorunun telefonunu alırım demiştim
Bizim aktarda o bitki yokmuş
Bir-iki yer daha var onlarıda devreye soktuk
Biraz zamana gerek var
Galiba mevsimlik geliyormuş
Benim cep telefonu 24 saat açık 0535 816 58 00
Peşini bırakmıyoruz
İnşallah vakit vardır.
Bu arada mesaj yok...
Bul
Abi yine aynı hata oluştuğu için buraya yazmak zorunda kaldım .

Bu profesörümüzü çok önceden beri takip ediyordum.Çünkü benim önceden beri ilgi duyduğum konulardan birisi de bu şifalı otlar.Babanız için randevu almak istediğinizde işlem sırası benim yaşadığım kadarıyle şöyle :

Öncelikle telefona çıkan müşteri temsilcileri babanızın yaşı , kilosu ve diğer rahatsızlıkları gibi genel bilgileri kayda alıyorlar.Hastanede muayene gördüğü için tedavi sürecini de anlatmak lazım.Daha sonra babanıza konulan tanı ve raporların faksını istiyorlar.Bu fakslar ellerine geçtiğinde ya hemen( telefonda 5-10 dak. Bekleyebilirsin) veya en kısa süre içinde iletişime geçiyorlar.Sonunda hoca ile bağlantıya geçiriyorlar.Durum özetle böyle.Yani belgelerin elinin altında olmasında fayda var.

Tel. No: 0 216 385 28 28
0 216 385 95 96

Cep : 0 539 470 76 46
0 539 470 76 47

Faks : 0216 385 85 00
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Abi yine aynı hata oluştuğu için buraya yazmak zorunda kaldım .

Bu profesörümüzü çok önceden beri takip ediyordum.Çünkü benim önceden beri ilgi duyduğum konulardan birisi de bu şifalı otlar.Babanız için randevu almak istediğinizde işlem sırası benim yaşadığım kadarıyle şöyle :

Öncelikle telefona çıkan müşteri temsilcileri babanızın yaşı , kilosu ve diğer rahatsızlıkları gibi genel bilgileri kayda alıyorlar.Hastanede muayene gördüğü için tedavi sürecini de anlatmak lazım.Daha sonra babanıza konulan tanı ve raporların faksını istiyorlar.Bu fakslar ellerine geçtiğinde ya hemen( telefonda 5-10 dak. Bekleyebilirsin) veya en kısa süre içinde iletişime geçiyorlar.Sonunda hoca ile bağlantıya geçiriyorlar.Durum özetle böyle.Yani belgelerin elinin altında olmasında fayda var.

Tel. No: 0 216 385 28 28
0 216 385 95 96

Cep : 0 539 470 76 46
0 539 470 76 47

Faks : 0216 385 85 00
Sağol Nedimcim
Bilgileri kaydettim.

Ancak ben Saracoğluna internetten ulaştım cevapta aldım
Şu anda bu konuda araştırmalar devam ediyor somut bir şey yok dediler.
Bul
Abi internetten ben de cevap almıştım.Ama hangi konu veya bitki için bunu söylediler ? Sonuçta telefondan aramaya engel teşkil etmez sanırım 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Nedim annene geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.İnşallah bulursun bu bitkiyi.
Bul
thunderbolt yazdı:Abi internetten ben de cevap almıştım.Ama hangi konu veya bitki için bunu söylediler ? Sonuçta telefondan aramaya engel teşkil etmez sanırım 76
Ben bitki sormadım Nedimcim
Babamın hastalığını sordum
Tabii telefonla aramaya engel değil
Bayramda gittiğimde telefonları vereceğim
Olmazsa bende ararım.
Ama yakın olduğu için Birader ilgileniyor bu konuyla.
Telefonları vermen çok iyi oldu tekrar teşekkürler.

Bu gün bir şey daha öğrendim kırk baş otunu ararken:
Kantaron otu yağı diye bir şey varmış.
Saf zeytin yağı ile kantaronu karıştırıp 40 gün bekletiyorlarmış.
Her gün bir tatlı kaşığı o yağ içliyormuş
Oda bu tür olaylarda çok faydalıymış
Hemen aldım tabii giderken götüreceğim.
Bul
Evet Abi yalnız 2 çeşit kantaron var.Attarlar işine geleni veriyorlar Wink Yağ olarak da zeytinyağı dışında bir yağ kullanma Wink
Bul
Teşekkür ederim Gulumse Aramalara devam , daha ulaşamadım Baby
Bul
Bizde devam ediyoruz Nedimcim
Bulacağız İnşallah
Bul
Abi aradığın türü söyle ben de ona bir bakayım.Mesela sarı kantaron vardı bizim burdaki attarda Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi