Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27 ağustos gecesi gökte iki ay göreceksiniz
Bahadir Abi, bu gökyüzü değişikliklerinin balıklar üzerindeki etkisi nasıl olur diye incelerken TUBITAK'ın açıklamasını okudum ve siteyle paylaşayım dedim.
Ben teşekkür ederim ...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
thunderbolt yazdı:Şu işe bak , dünyanın sonu da böyle olacak herhalde Hi Daha Kelime-i Şehadet getiremeden gidecektik az kalsın Siyirdim

Rahat ol Nedim,daha Hz Mehdi dünyamızı ziyarete gelmediAffet
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Rahat ol Nedim,daha Mehdi dünyamızı ziyarete gelmediAffet
nereden bileceğiz baba ya geldiyse Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:nereden bileceğiz baba ya geldiyse Siyirdim

''Allah'ın izniyle ahir zamanda ikinci kez yeryüzüne gelecek olan Hz. İsa ile birlikte Kuran ahlakını tüm dünyaya hakim kılacaktır.''

Geldiğini inancı olanların farketmemesi olanaksızAffet
Bornova - izmir
Bul
kaç yaşında olacağı bilinmeyecekmiş ama baba yani ya sonradan olacaksa bu işler ince işler derinlere inmek lazım ayrıntı öğrenmemiz için.
mümkünse en hayırlı zamanda gelsin Gulumse
Bul
Abi ben kesin farketmem , haber verirsen de minnettar olurum 76 Hele uyurken gelirse hiç duymam.Çünkü top atsalar duymuyorum Hehe
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Abi ben kesin farketmem , haber verirsen de minnettar olurum 76 Hele uyurken gelirse hiç duymam.Çünkü top atsalar duymuyorum Hehe

Haber işini hiç merak etme o iş tamamdır,asıl sen uzay antenlerini çalıştır dünyamız kara deliğe doğru yolculuğuna hızla devam etmekte deniyor sende bizi yaklaştığımızda uyarırsınHeheSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
paylaşım için teşekülerAlkis
Bul
Abi evde olduğum zamanlar anten hep bilgisayarıma takılı duruyor.Anten çalıştığı zamanlar depremleri algılayabiliyorum.Hatta birtakım sebebi belli olmayan sinyaller de görüyorum Hi Ama benim algılama frekans aralığım 0,1-50 Hz. arası.Bu aralıkta her değişimi algılarım.Ama sebeplerini bulmak çok zor.Depremin frekansları da sabit değil.Ama tüm ekranı kapladığı için kolay algılanabiliyor . Ama parazit frekanslar çok var.Bunlardan hangisinin uzaydan geldiğini anlamak çok zor.Kafayı sıyırmak üzereyim bu aletle.Dışarıdan geçen arabalar antenin önüne denk geldiğinde de çok etkileniyor.Yani bu iş için şehir ve her türlü gürültüden uzakta ölçümler almak gerekiyor Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
adamlar benle kafa bulmuşlar aya bende baktım cün dolunay falan yoktu hatta başka bişeyde göremedim yıldızdan başka kusura bakmayın sizide oyaladımMahcup
nedim anteni bana gönder ben dağda kurayım bak neler yakalıyorum ozaman görSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Cehennem sıcağı 10 Ağustos'ta geri dönecek alien13 8 1,735 07-08-2007, 22:24
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü: