Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kara avımız...
araphüso26 yazdı:tüm kara avcılarına hayırlı olsun kazasız belasız avlar diliyorum...köpeğin gözünü seveyim..hele yetişmiş ise...afiyet olsun ahmet abi daha yağlanmamış bıldırcınlarWink
Sağol Hüsocum..
Bul
kasap100 yazdı:İyi sezonlar dilerim Ahmet abi...Alkis

Teşekkürler Bahadır...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, yeni sezonun hayırlı olmasını ve avsız dönüşlerin çok olmasını dilerim Gulumse.
Nihat abinin dediği gibi bir çok farklı avcılıktan sonra son vurduğum pasbaşdan sonra bende ava çıkamaz oldum, kafasının yarısı gitmiş olduğu halde çırpınışı gözümün önünden gitmiyorSnifsinf.

Ahmet abi seninde dediğin gibi ülkemizde maalesefki bilinçli avcılık yapılmıyor sadece bir gün içerisinde mekeyi ördek diye vuran kuğuya kaz diye silah doğrultan onlarca insana rastlıyordum.

Serkan ...

Bilinçsiz avcılık konusunda haklısın ama yapılacak bir şey yok...Bir çok yanlış uygulamanın sonucu bu..İnşallah zamanla kendiliğinden olacak...

Selamlar..
Bul
ahmet sen bu ava ne zaman gittin
Bul
m.emin58 yazdı:ahmet sen bu ava ne zaman gittin

Tayfun...

Bu resmi çektiğimde sen uzaktaydın...Sen nasıl avcısın dünyadan haberin yok...İşimiz var seninle...HappyHappy

Babana selamlar...
Bul
tamam görmemiş olabilirim Siyirdim ahmet abi kendine iyi bak köpek'e bişi olmasın o bize lazım
Bul
m.emin58 yazdı:tamam görmemiş olabilirim Siyirdim ahmet abi kendine iyi bak köpek'e bişi olmasın o bize lazım

Tamam Evlat...Ramazandan sonra bekliyorum...
Bul
ah ahmet abi ah gecen hafta bıldırcına gittik kopegin nekadar buyuk faktor oldugunu yine anladım husran oldu bize ama cok guzel orman ve denız havası aldık saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
vallahi şimdi bıldırcınlar tokmak gibi olmuşlardır. yağ fışkırır heryerlerindenBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:vallahi şimdi bıldırcınlar tokmak gibi olmuşlardır. yağ fışkırır heryerlerindenBobo

yarın sabah denk gelirse tadıına bakarım hüseyin abi.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi