Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Sevgili Kardeşim Balıkları bıraktın sepete taktın.
Boşver sepeti sen tutulan balıklara bak.
Beni bu haftada balığa götürmezsen bu kurtlar beni yiyecek.Haberin ola sn Bucalıfikret.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Faruk abi tebrikler,
Bu aralar bizde de giden arkadaşlar balığın azlığından yakınıyorlar.
Biraz da mevsimden sanırım.
Gene de tavalığı çıkarmışsın.Paragatta bu verimsiz sanırım.
Ama ne demişler "En pahalı balığı amatörler yer"
Afiyet olsun, rastgele... 
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 25,969
kasap100 yazdı:Faruk abi tebrikler,
Bu aralar bizde de giden arkadaşlar balığın azlığından yakınıyorlar.
Biraz da mevsimden sanırım.
Gene de tavalığı çıkarmışsın.Paragatta bu verimsiz sanırım.
Ama ne demişler "En pahalı balığı amatörler yer"
Afiyet olsun, rastgele...  tesekkurler Bahadir,,,evet bu balik az ,bu zahmete..ne yapalim,arada boylede olacak...
simdi gelelim balik fiyatlarina..bir hesaplayalim bizim sargosun veya cipuranin kilosu kaca geliyor...
amaaaan bosver  ,daha iyi hesaplamayalim
sizlerede rastgele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
harbi camgözmüş bu balıkların nesli tükenmekte oldugundan burada tutulması yasak peki orada nesli tükenmiyormuymuş bunların çok saçma ya nesli tükenmiyor ya bizim burada abartılıyor.
faruk abi o yorgunluga saglam bir levrek yada kalkan balığı yaklışırmış ama olsun en azından yemeklikte olsun çıkmış afiyet olsun rastgele.
LeVrEkCi yazdı:harbi camgözmüş bu balıkların nesli tükenmekte oldugundan burada tutulması yasak peki orada nesli tükenmiyormuymuş bunların çok saçma ya nesli tükenmiyor ya bizim burada abartılıyor.
faruk abi o yorgunluga saglam bir levrek yada kalkan balığı yaklışırmış ama olsun en azından yemeklikte olsun çıkmış afiyet olsun rastgele. tesekkurler Nihat
,hakikaten o yorgunluga,odul olarak bir seyler gerekirdi..
camgoze gelince bunlar senelerdir bizim buralarda hep var,hatta balikcilarda da satiliyor..nesli icin bir sey deyip kimseyi yalanci cikarmak istemm cunku bilmiyorum,ne derecede tukenme durumu oldugunu.
iste ben senin kopek baliklarindan bunun rengini diyordum farkli diye...iyice tatli bir deniz mavisi,senin tuttuklarin yanlis hatirlamiyorsam kahve tonundaydi
benim tutuklarım marmaraya uyum saglamış faruk abi çirkinler sizin oradakiler çok güzeller  kahvemsi bi rengi var buradakilerin grimi desem kahvemi desem garip yani
10-08-2009, 15:36
(Son Düzenleme: 10-08-2009, 15:41, Düzenleyen: Albatros-gr.)
LeVrEkCi yazdı:benim tutuklarım marmaraya uyum saglamış faruk abi çirkinler sizin oradakiler çok güzeller kahvemsi bi rengi var buradakilerin grimi desem kahvemi desem garip yani evet daha evvel,senin konularin birinde fotosunu gormustum..onlar,yani sizdekiler ve buradakiler ayni cinsmi acaba...yoksa farkli mi..
o renk farki cins farkindan olabilirmi,diye dusunuyorum
bizim buradakilerini,feta kesip,tavasini yapiyorlar..bir defasinda bende tattim,fakat eti biraz agir
Yorumları: 2,222
Konuları: 70
bende yakında beyaz balına yakalıcam:..bakalım o ne renk cıkacak ege denızınde...gercı ege denızı bence turkıyedekı en temız denızdır ...
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Albatros-gr yazdı:evet daha evvel,senin konularin birinde fotosunu gormustum..onlar,yani sizdekiler ve buradakiler ayni cinsmi acaba...yoksa farkli mi..
o renk farki cins farkindan olabilirmi,diye dusunuyorum
bizim buradakilerini,feta kesip,tavasini yapiyorlar..bir defasinda bende tattim,fakat eti biraz agir yok be abi normal balığın oldugu yerde ne gerek var köpekbalığına
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
blue_zaire yazdı:bende yakında beyaz balına yakalıcam:..bakalım o ne renk cıkacak ege denızınde...gercı ege denızı bence turkıyedekı en temız denızdır ...
Fevzi dur be yaaa, beyaz balina falan 
Şu senin Ildır'daki canavarı yakallıyalım önce
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
|