Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bahçem
Erden ya senin masa hiç boş kalmaz bunlarla. Akşam akşam canım acı su çekti onları bir masada hayal ederek.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
erden abi maşallah çok güzel yetiştirmiştin bahçeyi mahsülüde almışsın ne güzel iş bitimi şöyle bir oturup emeğinin karşılığı seyredip görmek bir ömre bedel tebrikler.AlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Erden abi, süpersin AlkisSeerf bahçeyle uğraşmanın ne demek olduğunu bilenlerdenim Allah kolaylık versin. Bu arada havuzuna bayıldım ancak bir eksiği var tramplemi nerede? Bobo
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Erden abi, süpersin AlkisSeerf bahçeyle uğraşmanın ne demek olduğunu bilenlerdenim Allah kolaylık versin. Bu arada havuzuna bayıldım ancak bir eksiği var tramplemi nerede? Bobo
serkan traplem ceviz ağazı ordan atlıcanBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bahriyeli yazdı:erden abi maşallah çok güzel yetiştirmiştin bahçeyi mahsülüde almışsın ne güzel iş bitimi şöyle bir oturup emeğinin karşılığı seyredip görmek bir ömre bedel tebrikler.AlkisSeerf
ismail seni bu zamanlar bekliyom akrabaların soruyo seni banaSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
mudanya yazdı:Erden ya senin masa hiç boş kalmaz bunlarla. Akşam akşam canım acı su çekti onları bir masada hayal ederek.

reisim ne demek senin saklı bahçe kadar olmasada acı su her zaman dolapta mevcut sen beni çağrıyonda bende seni çağırayım Seerf nazdoravya
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
HIDIR yazdı:AlkisAlkisbahçe harika
hıdır darbeci yede söyledim onun yeğeni çoban 77 bahçeyi biliyor gelin bi gün vardiya mızı çoban biliyorWink sağlam muhabbet olur Seerf müfiti unutmayın ama Happy
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
araphüso26 yazdı:valla tatarım senin bahçede tam ziyaret edilecek gibi olmuş meyvesinden sebzesine herşey harika çakır desewn ayrı güzel emanete bu kadar güzel sahip çıkılır.. helal olsun tatarımaAlkisAlkis

arabım bu zamnda gelirsen zaten seni evimde geğil bahçemde ağırlarım sana hamak bile kurarımSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Lakerda yazdı:Köylüm bahçeyi son gördüğümden beri mucize yaratmışsın.Tebrikler.
(Çakır'ın zincirleri sağlam mı? kahvaltılık domates lazım da..Siyirdim)

Bu arada karayemiş için bir eklenti :
Yalova'da bol miktarda yetişir,Çiftlikköy belediyesi de cadde,sokak ve park gibi muhtelif yerlerde ağaçlandırma olarak çokça dikmiştir.
Meyvesi taze olarak yenir mi denemedim ama Karadenizli bir komşum var marmelatını-reçelini harika yapar ve karadenizlilerin çok iyi bildiğini söyler..

köylüm çakır ben varken sağlam merak etme
erol 77 nin misafirleri gitmediyse bi bahçe mangal org yapalım hepimize iyi gelir bu aralarWink Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:hıdır darbeci yede söyledim onun yeğeni çoban 77 bahçeyi biliyor gelin bi gün vardiya mızı çoban biliyorWink sağlam muhabbet olur Seerf müfiti unutmayın ama Happy
Partçokta iyi olur vardiya durumlarına göre bir org. yaparız
Dalış Eğitmeni
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  benim bahçem... kaya 10 3,144 03-05-2007, 16:27
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi