Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekneyi aldım sıra köpekte
bence sibirya kurdu..ben 5 yıl önce alman kurdu beslemiştim..alman kurdunu da tavsiye ederim.ama sibirya kurdu daha asil bir köpek cinsi..
Bul
alman kurdu tam bir insan gibi..yani seni anlıyor..koruyor..tam bir koruyucu kalkan gibi..2 seçenek sunabilirim dediğim gibi..

1)Alman kurdu
2)Sibirya kurdu

ama pitbull olmasın lütfen tavsiye etmiyorum.zaten yasak pitbull beslemek
Bul
yycolak yazdı:Ahmet abicim yine muazzam bilgiler vermişsin sağol.
Benim beş yaşında ellerinizden öper bir kızım var.
Hanımla anlaşabilirsek ona bir arkadaş istiyorum.
Beraber büyüyebilecekleri bir dost olsun istiyorum.
En azgın köpekler bile onu görünce uysallaşıyor.
Sokak köpekleriyle bile oyun oynuyor ama güvenemiyorum.
Gerçi babamın bir sözü var;At yedi günde it yediği günde sahibine alışır
der...Tabii bu konuda bilgi olmayınca oturup kalıyoruz.
Senin derin bilgin bizede yol gösterecektir.Teşekkürediyorum.Sağlıklar.

Yalçın Kardeşim...

Kızınızı Allah bağışlasın.İltifatlarınıza teşekkürler.Hepimiz bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.Faydamız olabilirse kendimizi mutlu hissederiz.

Tüm cinsler hakkında bilgim yok.Ama ben bu işe başlamadan önce yaklaşık 15 yaşlarında çok geniş bir araştırma yaparak hangi cinste yoğunlaşacağıma karar verdim.Ondan sonra yıllar boyunca tek cinsin uzmanı sayılabilecek kadar bilgi ve tecrübe sahibi oldum.

Dediğim gibi her köpek mükemmeldir.Benim fikrim Kurzhaarları tanıyan kimse başka köpek beslemez ve aramaz.Bu cinsler hapishanelerden kaçan mahkumları bulmaktan tutun ormanda kaybolan gezginleri kurtarmaya kadar,domuz ve aslan avından bıldırcın avına kadar,bomba aramaktan tutun uyuşturucu bulmaya kadar,ev beklemekten tutun sürü yönetmeye kadar her amaçla kullanılabilir.Evinize ve ailenize kendi kızınızdan daha uyumlu olacağına da itimat edebilirsiniz.

Tabii yine önce köpeği eğitenin eğitimli olması kaydı ile.....Ve inanın bu iş çok zor bir iştir.Yaklaşık 6 ay boyunca ,her gün 4-5 saat aralıksız ve bir müfredat programı dahilinde olmalıdır.

Ailenize bir köpek dahil etme düşüncesini, bence herkesin düşünmesi ve uygulaması gerekir.Bu çocuğunuzun sağlıklı kişilik yapısını oluşturmasında çok önemli bir etkendir(hele tek çocuksa)Ayrıca küçük yaşta hayvan sevgisini aşılamak ,ileride ,hem hayvanları hem insanları hem de doğayı sevmesinin temellerini oluşturacaktır..

Tebrik ediyorum...Kızınızı benim adıma öpün lütfen...

Sevgiler...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi