Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
Albatros-gr yazdı:Sagol Orhan abi,daha evvelki konularda dikkatimi cekti sorucaktim,ama cehaletimi belli etmiyeyim dedimHehe biz tekeye burada GAMBARI diyoruz..cok kurnaz bir yem..burada oldugu gibi ve temizlenik olarak ta satiliyor...tesekkurler
Faruk kardeşim sende haklı olarak kendi yöresel isminle hatırlıyorsun.Sende balıkta gambarı kullandım deseydinHiMahcupaynı durumda biz olurdukHappyrasgele kardeşimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk kardeşim sende haklı olarak kendi yöresel isminle hatırlıyorsun.Sende balıkta gambarı kullandım deseydinHiMahcupaynı durumda biz olurdukHappyrasgele kardeşimSeerf
Evet abi zamani geldiginde nasil olsa bende bir yemin adini yoresel ismi ile soylerim ,durumu esitlerizHehe
Bul
Albatros-gr yazdı:Izmir tarafinda yine bir hareketlilik gozluyorum...Ya Fikret bir sey soracagim ama gulmeyeceksiniz...teke ne oluyor?

faruk teke resimlerini bulamadım yarın gönderirim .
Bul
fevzi levrek şov yapacaksın bukez heralde çupralar kesmedimi Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk teke resimlerini bulamadım yarın gönderirim .
Fikret sagol arkadasim,az evvel Orhan abi acikladi....megerse teke su bizim meshur GAMBARI imis...guzel netice veren bir yem..ilgin icin tesekkurlerSmile
Bul
Albatros-gr yazdı:Izmir tarafinda yine bir hareketlilik gozluyorum...Ya Fikret bir sey soracagim ama gulmeyeceksiniz...teke ne oluyor?

abi bizim buralarda teke keçinin erkeğine derler felaket kokarSiyirdimSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
fish or die yazdı:fevzi levrek şov yapacaksın bukez heralde çupralar kesmedimi Smile
Murat farketmedin mi clas,i yukseltiyor...2.ligten -1.lige oradanda sampiyonlar ligiHappy
Bul
araphüso26 yazdı:abi bizim buralarda teke keçinin erkeğine derler felaket kokarSiyirdimSiyirdim
Bizdede kecinin erkegine teke diyorlar...ne tesaduf bizimkiler de kokuyorHappy
Bul
Albatros-gr yazdı:Bizdede kecinin erkegine teke diyorlar...ne tesaduf bizimkiler de kokuyorHappy

bu kadar benzerlik olmaz yav allah allah heheheheheheheheSiyirdimHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bu kadar benzerlik olmaz yav allah allah heheheheheheheheSiyirdimHehe
Vallahi ciddiyim,,teke diyorlarda simdi kimin tekesi daha cok kokar onu bilememHehe
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,123 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,220 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi