Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hasret sona erdi
Gençlere balıkcılıkta abiliğinin nasıl yapılacağını göstermişsin tebrikler ErdenAlkisbereketli avlara inşallah,rastgele.
Bornova - izmir
Bul
erden mezgıtler guzel ellerınıze sağlık gecen bızde goztepenın orda guzel balık aldık 10 15 kulacta arkadasada ası yapmıssın haydı hayırlısıAlkis
Bul
reis sefanızı yapmışsınız bereketli bir avgeçmiş herzamanki gibi paylaşımını yapmışsın Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
yakışır be sevgili abicim helal olsun en sonunda zincirleri kırdın yani.
bu arada kadro ya bak tam babalar kadrosu. hepinize rastgele

SAVUNUN BALIKLAR TATAR GERİ DÖNDÜ...
Bul
Bereketli olsun köylüm şükür kavuşturana,bu sene bir türlü ''ekip çalışması ve sandal restaurant'' yapmak kısmet olmadı.Motor seninki tanıdım da fotolardan tekneyi pek çıkaramadım;senin emektara benzettim.Tamir ettin herhalde,hayırlı olsun.Dediğin gibi Çiftlikköy'de bu sene kirlilik had safhada, istavritin bile görülememesi belki de bu yüzdendir.
Rastgele..
Bul
Lakerda yazdı:Bereketli olsun köylüm şükür kavuşturana,bu sene bir türlü ''ekip çalışması ve sandal restaurant'' yapmak kısmet olmadı.Motor seninki tanıdım da fotolardan tekneyi pek çıkaramadım;senin emektara benzettim.Tamir ettin herhalde,hayırlı olsun.Dediğin gibi Çiftlikköy'de bu sene kirlilik had safhada, istavritin bile görülememesi belki de bu yüzdendir.
Rastgele..

köylüm haklısın bi ara şu sandal restuarantıda bi yapalım .haklısın emektarı bi günde elden geçirdim .Affetben geceye başlıcm bu akşam seksende mesai olamzsa bi gün yapalım .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bereketli olsun erden abi stresi tam atmışsın hemde,
marmara temizlesin diye bekliyorum ama her geçen gün dahada pisleniyor bakalım sonu ne olacak.
afiyet olsun rastgele AlkisSeerf
Bul
bereketli bir av olmuş,afiyet olsun.. Seerf
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
ne güzel yapmışsın bi oh çekmişsindir derinden....balık tutmasanda o ortamda muhabbetide çok iyi patlattığına eminim..özledim sizleri bir ara toplanalım..balıklarda şahaneler ...ellerinize sağlık.saygılar..rastgele..
Seerf
Bul
Tatar abi haberleri bugün aldım.Güzel zevk yapmışsınız. Bir döndün pir döndün...Balıklar da on numaraymış... Bereketi bol olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bastan-sona parekete+sirti Albatros-gr 64 8,886 13-06-2009, 08:38
Son Yorum: bestvz
  Ve, nihayet hasret sona erdi... ishak BALLICA 24 4,036 08-01-2008, 09:47
Son Yorum: rauf

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi