Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Video İZLEYEMEME...
BENİMDE AYNI PROPLEMLERİM VAR RESİM VE VİDYOLARI AÇAMIYORUM İLGİLİLERİNE SELAM . Hehe
Bul
Abi hüseyin abininde dediği gibi bilgisayarında adobe flash player 9,0 sürümü yok herhalde.Bu sürümü indirmen gerek.O zaman izleyebilirsin videoları..
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
ishak1963 yazdı:BENİMDE AYNI PROPLEMLERİM VAR RESİM VE VİDYOLARI AÇAMIYORUM İLGİLİLERİNE SELAM . Hehe
İshak abi sende yukarıda arkadaşların dediğini yap olması gerekir..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ishak1963 yazdı:BENİMDE AYNI PROPLEMLERİM VAR RESİM VE VİDYOLARI AÇAMIYORUM İLGİLİLERİNE SELAM . Hehe

Benim iş halloldu.
Sende Bahadırla serkanın dediklerini yaparsan tamam İshakcım.
Burada bitmeyecek iş yok evelallah.
Bul
[quote = ishak1963; 209609] BENİMDE Aynı PROPLEMLERİM VAR RESİM VE VİDYOLARI AÇAMIYORUM İLGİLİLERİNE SELAM.Hehe[/ quote]
İshak bey video neyse de resimleri de açamıyorsanız PC de sorun vardır.
Videolara gelince; hiçbirini mi izleyemiyorsunuz ? YouTube zaten Türkiye'de yasaklı,doğrudan izleyememeniz normal.Ama diğerleri için; (dailymotion,google video,vidivodo.com.vb...gibi) sorununuz varsa PC nizde flashplayer yüklü olayabilir,kontrol edin.Adobe'nin linkinden ücretsiz indirebilirsiniz.Ayrıca FLV player,VLC player gibi (ücretsiz-free) gibi programlardan biri ile de her türlü videoyu izlemeniz mümkün..
Kolay gelsin..
Bul
Arkadaşlar aslında youtube açılıyo.Bende bu bilgiyi bir arkadaştan öğrendim.Ama kıymetinizi bilin yani herkese sölemem bu siteyiHappyÖncelikle google ye ktunnel yazıyosunuz.Sonra 1. sayfanın en başındaki yere tıklıyosunuz.Açılan sayfanın aşağısında şöle bir yer var:
Instant Messengers: Msn AIM Yahoo Gtalk

Remove cookies
Remove ******s
Hide referrer information
Show URL form
Bu yeri gördükten sonra tuşuna basıyosunuz ve Youtube hizmetinizde..
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
dailymotion,vidivodo,metacafe,izlesene bbcode kodları yok olsa sitemiz dahada zengin videolar izleme şansımız olur diyorum ama taktir sizlerin, arkadaşlar bu arada benim video yükleme gibi bir şansımda yok yönetici arkadaşlardan ricam video yükleme kodlarını göremiyorum
Lakerda yazdı:[quote = ishak1963; 209609] BENİMDE Aynı PROPLEMLERİM VAR RESİM VE VİDYOLARI AÇAMIYORUM İLGİLİLERİNE SELAM.Hehe[/ quote]
İshak bey video neyse de resimleri de açamıyorsanız PC de sorun vardır.
Videolara gelince; hiçbirini mi izleyemiyorsunuz ? YouTube zaten Türkiye'de yasaklı,doğrudan izleyememeniz normal.Ama diğerleri için; (dailymotion,google video,vidivodo.com.vb...gibi) sorununuz varsa PC nizde flashplayer yüklü olayabilir,kontrol edin.Adobe'nin linkinden ücretsiz indirebilirsiniz.Ayrıca FLV player,VLC player gibi (ücretsiz-free) gibi programlardan biri ile de her türlü videoyu izlemeniz mümkün..
Kolay gelsin..

mehmet abi dailymotion,vidivodo,metacafe,izlesene bbcode kodları siteye ekleme şansı yokmu acaba
erdekli yücel yazdı:mehmet abi dailymotion,vidivodo,metacafe,izlesene bbcode kodları siteye ekleme şansı yokmu acaba
link ver yücel kodları ekleme işi oktayın işi hepsini eklemek mümkün değil sen link ver en iyisi.
Bul
erdekli yücel yazdı:dailymotion,vidivodo,metacafe,izlesene bbcode kodları yok olsa sitemiz dahada zengin videolar izleme şansımız olur diyorum ama taktir sizlerin, arkadaşlar bu arada benim video yükleme gibi bir şansımda yok yönetici arkadaşlardan ricam video yükleme kodlarını göremiyorum
Yücel şu adımları izle :
''Kontrol paneliniz''(tıkla)
''Settings&Options'' tan ''Seçenekleri düzenle''yi tıkla
Açılan sayfanın en altında; ''çeşitli seçenekler''kutusunda mesaj yazma editörlerinden ''Yükseltilmiş arayüz-FULLWYSIWYG Editor''ü seç ve ''Değişiklikleri kaydet''i tıkla.
Burdan sonra mesaj yazma penceresindeki araçlarında YouTube ve Google
kodlarını göreceksin.Google'da videon varsa buradan ekleyebilirsin.Video ekleme ile ilgili anlatımlar forumda mevcut.YouTube'u yasaklı olduğundan şimdilik kullanmıyoruz..
Kolay gelsin..

erdekli yücel yazdı:mehmet abi dailymotion,vidivodo,metacafe,izlesene bbcode kodları siteye ekleme şansı yokmu acaba
Konuyu Oktay'a açarız Yücel.Mümkünse kodları açar..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  pc den video nasıl yükleye bilirim atilla206 4 1,724 14-06-2009, 00:34
Son Yorum: bucalıfikret
  balık video'su nereden indirilir? GÖKSEN 7 2,453 09-10-2006, 19:11
Son Yorum: Avcı Altan
  video konusu SerenaY66 3 1,597 07-10-2006, 05:45
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi