Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yenı bi düşünce kalem camera
hadı hayırlısı olsun bakalım neler takılacak kameraya
Bul
senol_444 yazdı:Siz kalem kameranızı suya indirmeden önce biraz dışarda kullanın keyfini alın daha sonra suya indirirsiniz çünkü bir daha kullanma sansınız büyük ihtimalle olmayavaktır.suyun basıncını hafife almayın kavanoz kırılır,pet şişe büzüşür bence kamerayı kavanoza koymadan önce boş olarak kavanozu bir suya indirin bakalım kaç metrede kırlıyor.!!!!Smile

Sizin denemeleriniz varmı?
Varisede kaç mt.de kırıldı?
Bilgi verebilirmisiniz..Teşekkürler..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
düşünce güzel, tatbik edilebilrse çok işe yarar Smile sonucunu merakla bekliyorum.

çözünürlük ne kadar kamerada ?
Bul
Bence deneylerde kullanılan cam tüpler var kalemin boyutunda ondan temin edebilirsen süper olur...
Bul
cam şişe batması için kum torbası kullanabilirsin,ayrıca kalem kamera yerine normal su geçirmez kap içinde fotoğraf makineleri çıktı hemde fiatları 150 tl civarı benim kuzenler dalarken kullanıyor harika işler çıkartıyor bu daha iyi olur hemde basınç sorunu yok baya bir derinliğe inebiliyorlar bildiğim kadarıyla.
Vivitar 5188 Sualtı Kabı ile
5 Megapiksel
2" TFT renkli LCD Ekran
8x Digital Zoom
16 MB Dahili Hafıza
SD Kart yuvası. 2GB kadar SD kart desteği
Sualtı kabı. 15 Metre derinliğe (45 feet)
Fokus: 0,5m sınırsızlık, 11cm ile 18cm arası makro
3 Çekim modu: fotoğraf, video, ses kaydı
görüntü kalitesi seçenekleri
otomatik deklanşör; 2 sn, 10 sn ve 10 + 2 sn tehir
Dahili Flash: otomatik ve manuel
Resim Çözünürlüğü: 4032 x 3024 (interpolated), 3264 x 2448, 2560x1920, 3MP, 1.3MP, 300KP
Video Çözünürlüğü: 320 x 240 (30 fps), 640 x 480 (20 fps)
Windows kullanıcıları için webcam modu
Kırmızı göz dönüştürme
ULead photo yazılımı
Windows 2000 ve sonrası sürümler / MAC OS 9.0 ve sonrası sürümler için otomatik tanıma. (plug and play)
Bağlantı: USB1.1, TV Çıkışı
Aksesuarlar: Taşıma Çantası, Taşıma kemeri, 2 x AAA alkaline pil, USB kablo, AV kablo, Yazılım CD si, Kullanma Kılavuzu
Ağırlık: 105g
Su kabı ile ağırlık: 240g
Boyut: (L) 5,8cm X (W) 8,8cm X (H) 2,3cm

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
adigec yazdı:Bence deneylerde kullanılan cam tüpler var kalemin boyutunda ondan temin edebilirsen süper olur...

Deney tüplerinin camları farklı kalınlıklarda olabilir.Kalın camlı olanını almak ve kameranın merceğinin önünü kapatmayacak şekilde deney tüpünün etrafını kauçuk poşet lastikleriyle kapatmak çapmalara karşı daha korunaklı yapacaktır.Bir de merceğin olmadığı ( kameranın ters kısmına ) kurşun bağlarsanız kamera Batarken denizin yüzeyine doğru bakacağından ışık problemi de olmayacaktır.

Ama inşallah iri bir balık sahte balığa atlar gibi kapmaz Siyirdim Tüpün dışına iğne de bağlarsan kamerayı mahveden balığı da afiyetle yiyebilirsin Happy

Şaka bir yana güzel fikir doğrusu , inşallah işe yayar , kolay gelsin ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Atilla bahsettiğin kamera fotoğraf makinası mı yoksa su altını görüntülemek için kullanacağın on line bir kameramı ?
Nihat'ta benim gibi fotoğraf makinesinden sözettiğini anlamış gördüğüm kadarı ile..
Eğer fotoğraf makinesi için ise cam tüp,pet şişe vb.ne olursa artık,sızdırmazlık sağlandı basınca dayandı diyelim; deklanşöre nasıl basacağını düşünüyorsun?
Bul
denemeye değer ama basınca dayanıklı bir dış kaplama lazım.. şişe veya kavanozu dibe indirmek zor,poşete sarmak merceği zorlayabilir,deney tüpleri de ince olduklarından fazla dayanamayabilir..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
lakarde memet abi benim bahsetifim coh kucuk bı kalem ve kameralı sadece dügmesine basmak sonrasında kayda gecıyor 3 saat kendı hafızasına kayıt yapıyor tam olarak cözümü bulamadım deney düpü cok saglıklı gelmıyor basınç yönunden hala düşünuyoruz bakalım nasıl bı çözüm bulacagız saygılar abi..
Bul
atilla usta git abi camcıya kessin sana isteğin ölçü ve kalınlıkta.sende camı silikonlayıp kalemi içine atarsın.denemeye değer.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yeni takvim hk yalova tatar 3 1,033 13-03-2016, 13:11
Son Yorum: yycolak
  Yeni aldiğim oyuncaklarim... YaKaMoZ 21 3,722 25-02-2015, 12:17
Son Yorum: YaKaMoZ
  Yeni Kamış ve Makine ? sefer 2 1,319 26-05-2014, 10:31
Son Yorum: sefer