Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balik tavaya,tavuk kapiya
mariner8 yazdı:Tebrikler aretlik Alkis tavalıklar çıkmış , fakat benim gibi sende tongaya basıp derine çapariye girmeyecektin Seerf Rastgele
Kiyida denedim erkenden bir sey yoktu...zaten gozumuz capari denildigide hep derinde,kuslarida gorunce dayanamadim ...bu aksam dolunay,sen gidersin
LeVrEkCi yazdı:bizim orada mamunla av hiç yapmadım faruk abi,boru kurdu denedim leş yemlerimin içinden 2-3 parça saglam çıkarttım 2 eşkina 1 sargoz tuttum çok merak ediyorum sağlam yemlerle mesela 10 paket boru kurdu 100 mamunla sabaha kadar neler gelebilir diye Gulumse
Boru kurduda guzel yem...fakat ben mamuncuyum..yani yuregim hep mamundan yana...valla sizin oralarda cok guzel is yapacagina inaniyorum,
Bul
nihat sen iste biz burdan otobüsle yollayalım
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
Tebrikler Faruk.Fena av sayılmaz. Yavaş yavaş hareket başladı bak.AlkisSeerf

Balık tavuktan iyidir demiştim sana.Bundan sonra boş dönmezsin artık. Gulumse
Bul
Faruk abicim tebrikler, bol çeşitli mezelikleri almışsın.Artık bizim konu bana kaldı desene.SiyirdimŞaka bir yana bundan sonra boş gelmezsin abi sen.Şeytanın bacağı kırıldı.AlkisAlkisAlkis
Birinci fotoğraftaki karizmana dayanacak balık mı var abicim seninGulumse
Manzaralar için ayrıca tebrikler abi.Bu gidişle Ara Güler'i geçeceksinGulumse
Tavuğu bir garibana verseydin bariBobo
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Faruk.Fena av sayılmaz. Yavaş yavaş hareket başladı bak.AlkisSeerf

Balık tavuktan iyidir demiştim sana.Bundan sonra boş dönmezsin artık.
evet hocam yavas-yavas hareket basladi sayilir..birde su mayis ayini bir cikaralim
kasap100 yazdı:Faruk abicim tebrikler, bol çeşitli mezelikleri almışsın.Artık bizim konu bana kaldı desene.SiyirdimŞaka bir yana bundan sonra boş gelmezsin abi sen.Şeytanın bacağı kırıldı.
Birinci fotoğraftaki karizmana dayanacak balık mı var abicim senin
Manzaralar için ayrıca tebrikler abi.Bu gidişle Ara Güler'i geçeceksin
Tavuğu bir garibana verseydin bariBobo
abi karizma filan diye makaraya sarma yaw...kende-kendimi cektim...
Ara guler kim?
tavugun yarisi Murat`in ..cunku cok konusuyor o taraftan balik kokusu gelmiyorSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:evet hocam yavas-yavas hareket basladi sayilir..birde su mayis ayini bir cikaralim

abi karizma filan diye makaraya sarma yaw...kende-kendimi cektim...
Ara guler kim?
tavugun yarisi Murat`in ..cunku cok konusuyor o taraftan balik kokusu gelmiyorSiyirdim

Abi estağfurullah, vallaha makara değil.SiyirdimTavuk konusunda yarısını da ben alsaydım.Bu aralar seyahat falan derken biz de balıksız kaldıkGulumse
Ara Güler fotoğraf sanatçısı.İleri bilgi için linke bakabilirsin;
http://www.msxlabs.org/forum/sanat-tr/11...kinda.html
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
kasap100 yazdı:Abi estağfurullah, vallaha makara değil.SiyirdimTavuk konusunda yarısını da ben alsaydım.Bu aralar seyahat falan derken biz de balıksız kaldıkGulumse
Ara Güler fotoğraf sanatçısı.İleri bilgi için linke bakabilirsin;
http://www.msxlabs.org/forum/sanat-tr/11...kinda.html
tsk Bahadir,(cehaletime vur)
fakat o kadar degil bizimki....Siyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:tsk Bahadir,(cehaletime vur)
fakat o kadar degil bizimki....Siyirdim

Son raporunda balık olmasa gidişin iyi değildi ama kurtardın yakaladığın balıklarla abiSiyirdimAlkisSeerf

Bul
kasap100 yazdı:Son raporunda balık olmasa gidişin iyi değildi ama kurtardın yakaladığın balıklarla abiSiyirdimAlkisSeerf
kurtulma sirasi sende...
Fransa`da yeterince enerji depolamisindir artik
Bul
Albatros-gr yazdı:kurtulma sirasi sende...
Fransa`da yeterince enerji depolamisindir artik

Valla Fransa'da iyi depoladık da, bu hafta kesin olmazSnifsinfHanımla papaz oluruzSiyirdimHaftaya bakıciiz tabii inşallah.Yeni takımımızlaSiyirdim

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,591 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,473 30-09-2016, 09:10
Son Yorum: uerol67
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 45,158 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  iftarda balık yalova tatar 13 2,260 07-08-2015, 13:01
Son Yorum: bucalıfikret
  tüm balık dostlarına selamlar.. serdal76 10 1,740 06-12-2014, 12:32
Son Yorum: bucalıfikret
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,545 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  Buyuk tekne ile buyuk balik mi tutulur? Albatros-gr 19 3,466 29-08-2014, 17:23
Son Yorum: tahsinmersin
  13/01/2014 balık avı BALIK and OZAN 20 2,712 20-01-2014, 19:49
Son Yorum: doktor
  Galata köprüsü balik avi 12/12/2013 BALIK and OZAN 19 4,139 31-12-2013, 00:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  maydanozun kıyısındada balık varmış. yycolak 70 6,709 29-04-2013, 08:09
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi