Teşekkürler Furkan. Senin av çok daha iyi geçmiş. bende oraya gidecektim ama kalabalığa girmemek için üsküdarı tercih ettim. kalabalık nasıldı çok rahatsız edicimi?
Sorma Abi Hafta İçi olmasına ragmen dünya millet vardı saşırdım çok çaça var yemez dedim ama yedi rapalayı renkli istiyor galiba sonra balıkta kesmeye basladı kalabalıkta olunca millet ikide bir alıyor beni sinirlendim bi ara balıgı almışım 5 kişiyle birlikte çıkıyorum ya olmaz böyle şey ya herkez orda çekildım kenara dinlendim akşam üstü çok güzel istavrit yaptı birazda çapari takıldım iriceydi balık 4 kilo kadar aldım işte sonrada yunuslar bastı istavriti istavritler yok oldu benmde av son buldu işlem tamam diyip evin yolunu tuttum
FuRkAn * yazdı:Sorma Abi Hafta İçi olmasına ragmen dünya millet vardı saşırdım çok çaça var yemez dedim ama yedi rapalayı renkli istiyor galiba sonra balıkta kesmeye basladı kalabalıkta olunca millet ikide bir alıyor beni sinirlendim bi ara balıgı almışım 5 kişiyle birlikte çıkıyorum ya olmaz böyle şey ya herkez orda çekildım kenara dinlendim akşam üstü çok güzel istavrit yaptı birazda çapari takıldım iriceydi balık 4 kilo kadar aldım işte sonrada yunuslar bastı istavriti istavritler yok oldu benmde av son buldu işlem tamam diyip evin yolunu tuttum
İşte ben o eziyeti sevmiyorum Furkan. 5 takım birden çekiyorum demişsin. Şu balık oraya hapsoldu. Az yukarda çamlıbahçedede gelmesi lazım ama yok nedense. çaçalar yüzünden diye düşünüyoruz.
Çaça Akamadı giden gitti ama hala yogun şekilde varlar havalardan dolayı çinekopta peşinde sanırım istavriler bile onları yiyor. Kışın Daha Rahat Ediyoruz İstanbulda yani bu benim düşüncem. Son Demlerim Zaten Yazlıga Gideceğim orda Rahatım ya Havalarda Çok Tuhaflaştı Yine Yagmur Geliyormuş
FuRkAn * yazdı:Çaça Akamadı giden gitti ama hala yogun şekilde varlar havalardan dolayı çinekopta peşinde sanırım istavriler bile onları yiyor. Kışın Daha Rahat Ediyoruz İstanbulda yani bu benim düşüncem. Son Demlerim Zaten Yazlıga Gideceğim orda Rahatım ya Havalarda Çok Tuhaflaştı Yine Yagmur Geliyormuş
Asıl yoğun çaçalar gitti. bunlar kalanlar herhalde. gece suyun dibi görünmüyordu. öyle yoğun çaça vardı. şimdi seyreldiler.yağmurda denemek lazım aslında, belki biraz boş olur
Abi Cumartesi Yagmurda Gidicem Bakalm Sabahtan Erken Deneyeyim Zaten Benim Rapala Yozuri Crystal minnow BlueTiger Uskumru yavrusu 9 cm Çaçalardan Bıkmıştır belki Dedim
7 cm lik görememiştim görürsem alayım abicim ama ben yozuriyi değişmem ne kadar pahalı olursa olsun Balıgın Agzında Geliyor Pin's minnow mavi bi örnek mesela
FuRkAn * yazdı:7 cm lik görememiştim görürsem alayım abicim ama ben yozuriyi değişmem ne kadar pahalı olursa olsun Balıgın Agzında Geliyor Pin's minnow mavi bi örnek mesela
Bende değişmem de Üsküdara gide gide mecburen değişiyorsun
orda artık çoğu kişi rapalasını kendi döküyor polyesterden.
ama boğazda bende kaliteli rapaladan vazgeçmem, maria princess mavi, pins minnow mavi ve yeşil , yo-zuri tobimaru sardalya ve crystal minnow 7 cm. mavi sırtlılar. bunların rapala kutusunda mutlaka bulunması gerekir. yazın eksikleri yavaş yavaş tamamlayacağım.
7 cm. liği var bazen gittiğimde görüyorum karaköydeki mağazalarda.