Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biraz malzeme,fiyat birazda paylaşım
Uzun_ahmet yazdı:Harun paylaşım için teşekkürler, bot üstündeki tente bayağı hoş gözüküyor..

Teşekkürler tente tamamen şişme hiçbir demir yok söndür koy cebine gibi

yalova tatar yazdı:harun maşallahın var toptancı rapalacı gibisin . bilgiler için teşekkürler

Walla Erden aldıklarım görünenlerin 20 katı kadar vardır

kaya yazdı:haruncum bilgilerin için çok teşekkürler arkadaşım...maşallah rapala koleksiyonu yapmışsın allah bol avlar yakalamak nasip etsin ....

Sağol dostum denizi boylayanlarıda toplasan 300 e yakın rapala olması lazım

harun77 yazdı:adasım malzeme ve acıklamalar ıcın tesekkurler takım alırken dıkkatlı olmak lazım saol elıne sağlık

Evet malzeme alımında çevradaki tüm dükkanları dolaşıp öyle almakta fayda var

balikoltasi yazdı:Sizin Strike Pro koleksiyonu bayağı sağlammış
Geçen Üsküdarda gördüğüm o el yapımı sahteyi bende eve dönerken bir akvaryum hortumu alıp denedim. Fena da birşey çıkmadı ortaya. Bakalım balığın bol olduğu bir zaman mutlaka deneyeceğim.
Ayrıca hiçbiyerde bulamadığım 5 cm.lik strike proları internetten almak zorunda kaldım. 4 tane iş gören renklerden buldum.
Resimde yo-zuri, maria ve strike prolar görülüyor. Şu strikeların serileri bir gelse eksikleri bende tamamlayacağım inşallah.

Tüm seri çok yakında geliyormuş yoldaymış yani ama bu fiyatlardan bana biraz zor görünüyor ama el mahkum alırsamda çok zoruma giderek alacağım kesin

murkican yazdı:Böyle malzemeleri gördükçe insanın içi gidiyor, bu gidişle malzemeci dükkanı açsak yeridir. Bot harika gözüküyor, uzay aracı gibi, paylaşımına teşekkürler sevgili dostum. Rastgele.

Murat malzemecide görünce benimde içim gidiyor dayanamayıp alıyoruz iyiki evdekilerin fiyatlardan haberi yok yoksa asarlar beni walla hehehe

bucalıfikret yazdı:harun güzel avlarda kullanma nasibetsin paylaşımın için teşekkürler.

Dostum avın güzelinden vazgeçtim alınan takımlar alındığı gibi kalsa daha memnun olacağım

orhanekmekci yazdı:Fiat belirtmen buradaki alışverişlerimizde pazarlık yapabileceğimiz sınırıda belirler,teşekkürler Harun kardeşim

Orhan abi bende öyle düşünerekten fiyatlandırdım inş faydalı olur
Albatros-gr yazdı:Harun rapalalarin ile sana berketli avlar paylasim icin tesekkurler

Teşekkürler sizlerind avları bol olsun

kasap100 yazdı:Harun bilgilendirme için teşekkürler. Rasgele..

Sizede rast gelsin

ufuktan26 yazdı:Harun dükkan gibisin maşallah.Onlara bakmak bile zevk veriyor insana
Güzel avlarda kullanman dileğiyle rastgele.

Arkadaş dükkandaki sermayeyi bayağı bir erittik gidenin yerine telefi etmek lazım

Köksal yazdı:Rapaladan anlamam ama bot güzelmiş harun usta rapala imalatı ile uğraş diyeceğim ama uğraşmaya değer mi oda ayrı bir konu rapalalarınla iyi avların olsun.

Köksal bu rapala imalatını düşünmüyo değilim ha bugün ha yarın amatörcede olsa bir yerinden başlayacam bu işe

doktor yazdı:Harun abim çok güzel ve açıklayıcı bi anlatım rapallalarda çok güzel maşallah dükkan gibisin yakın bi zaman da bende İstanbul a gelecem şu strike pro lar dan almam lazım senin 2 sene önce getirdiklerin çok güzel balıkçılık yaptılar ama çinekop zamanı geliyor daha yenilerinide almam lazım konun çok güzel olmuş sağolasın eline emeğine sağlık saygılar.

Eren gelince ara beraber bakarız

mariner8 yazdı:Harun teşekkürler rastgele

Sizede rast gelsin Ahmet abi

fish or die yazdı:paylaşım için teşekkürler harun abi faydalı bilgiler.

Murat bilgileri paratiğe dök artık bilmediğin bir şey kalmadı

Lakerda yazdı:Spider rapalaları Üsküdar'da çinekopçulardan izledim.mavi sırt 5 cm.likleri ile iyi balık alanlar vardı.Karaköy spot'a baktım yeşil ve sarıdan başka kalmamıştı.Aldım bakalım işe yarayacakmı.Pelican misinaları ben de kullanıyorum ve memnunum fiyatına göre randımanı gayet iyi..
Paylaşım için teşekkürler Harun..

Mehmet abi spiderleri kullanmadan önce sağını solunu iyice kontrol et delik içinee su girebilecek bir yeri kalmasın delik varsada naturel bir ojeyle birkaç kat sürerek kapar bu spiderlerde defo çok oluyor

aahmet yazdı:harun hayırlı olsun,bol şanslar rastgele.

Sağol Ahmet abi sanada bol şans
Bul
Harun bey bilgilendirici ve ilgilendirici bir çalışma...Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi