Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SONAR(Balikbulucu)
HIDIR yazdı:evet demek istediğim buydu yemli avlanma esnasında sonarı kapatınca sanki daha iyi oluyor gibi geliyordu bana arkadaşdanda teyit gelince iyice düşünür odum
Bu dediginzi bu sene deneyecegim..olabilir..akla yatkin geliyor
Bul
faruk abi teşekkürler paylaşım için mera ve derinlik için faydalı bir cihaz
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Albatros-gr yazdı:Bu dediginzi bu sene deneyecegim..olabilir..akla yatkin geliyor

evet sizde deneyin bende deneyeceğim sonuçları yine paylaşalım
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:evet sizde deneyin bende deneyeceğim sonuçları yine paylaşalım
olur Hidir..memnuniyetleSeerf
Daha evvel renkli sonarim var demistin yanilmazsam...gectigimiz senelerden bu yana,lowrance,eagle,carmin..kullandim..ama renkli deneyimim hic yok:merak ettigim ,taslik bolgeyi,yani sert zemini degisik renkmi gosteriyor?
Bul
Albatros-gr yazdı:olur Hidir..memnuniyetleSeerf
Daha evvel renkli sonarim var demistin yanilmazsam...gectigimiz senelerden bu yana,lowrance,eagle,carmin..kullandim..ama renkli deneyimim hic yok:merak ettigim ,taslik bolgeyi,yani sert zemini degisik renkmi gosteriyor?

benim kullandığım sizinkinin aynı marka garmin 160c sert kayalık zeminleri değişik renkte yumuşak zeminleri değişik renkte veriyor yalnız ufak bir dezavantajı varsa gerçi pek fark edilmiyor ama ekran çözünürlüğü siyah beyaza göre biraz düşük
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:benim kullandığım sizinkinin aynı marka garmin 160c sert kayalık zeminleri değişik renkte yumuşak zeminleri değişik renkte veriyor yalnız ufak bir dezavantajı varsa gerçi pek fark edilmiyor ama ekran çözünürlüğü siyah beyaza göre biraz düşük
kac ytl`e almistin?(benimki 165 evro,fakat motoru alirken hediye verdiler)
Bul
abi bazı sonarlar da var ki kıyıdan ucunu suya batırıyorsun ve balığın yerini gösteriyor bilgin varmı bu sonar hakkında ya da bilgisi olan biri var mı?
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Albatros-gr yazdı:kac ytl`e almistin?(benimki 165 evro,fakat motoru alirken hediye verdiler)

geçen sene 450 tl idi bu sene fuarda 600 tl civarı fiat söylediler
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:geçen sene 450 tl idi bu sene fuarda 600 tl civarı fiat söylediler
Tabii benimkinin iki kati..ama o tasi degisik renk gostermesi bana cok uyarSeerf
Bul
alperburdur yazdı:abi bazı sonarlar da var ki kıyıdan ucunu suya batırıyorsun ve balığın yerini gösteriyor bilgin varmı bu sonar hakkında ya da bilgisi olan biri var mı?
Alper onlardan buradaki alman marketi <<LIDL>>getirdi...bir ara..fiyati uygun idi..ama ne derece is yapar bilememGulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi