Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maslak av sipariş
abi şu örgü misinayı sor da belki online alırız
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Köksal yazdı:Hüso abi nörecen botu ağam al bir kamyon içlastiği,kes bir varili ortadan ortasına yerleştir ip ile lastiğe bağla birdefırıncı küreği bir kenarınada şemsiye takıver al sana bot birde her ihtimale karşı can yeleği giyersin ortaya varilin içine oturup kürek çekersinSiyirdim

Köksal,şemsiyeyi rüzgar çıktığında lastik bota yön versinmi diye düşündünSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Köksal yazdı:Hüso abi nörecen botu ağam al bir kamyon içlastiği,kes bir varili ortadan ortasına yerleştir ip ile lastiğe bağla birdefırıncı küreği bir kenarınada şemsiye takıver al sana bot birde her ihtimale karşı can yeleği giyersin ortaya varilin içine oturup kürek çekersinSiyirdim

köksal yazın sarıyer barajında her gidişimizde geçen yıl avlandığımız yere geçmek için kayıkçıya 40 tl verdik en az 10 kerde gittik 400 tl..onu beleşe getirmeyi düşünüyorum..yoksa bana yetecek kadar botum var.. öneri için teşekkür ederimWinkHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
orhanekmekci yazdı:Köksal,şemsiyeyi rüzgar çıktığında lastik bota yön versinmi diye düşündünSiyirdim
Güneşten korunmak için orhanbaba yön vermek için paraşüt takmak lazım bir ömürsün babaHappy
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
araphüso26 yazdı:köksal yazın sarıyer barajında her gidişimizde geçen yıl avlandığımız yere geçmek için kayıkçıya 40 tl verdik en az 10 kerde gittik 400 tl..onu beleşe getirmeyi düşünüyorum..yoksa bana yetecek kadar botum var.. öneri için teşekkür ederimWinkHappy
hüso ağam benimkisi şamata sana motorlu bot lazımanlaşılan eğer kürekli ucuz botlardan olur dersen büyük mağzalarda yaz aylarında kürekleri ile birlikte satıyorlar 3 ayrı bölümden şişiyor.Bende bir adet var iki kişi rahat taşıyor.Ben kızılırmakta gezinti yapıyorum.Arasıra deliniyor lastik birde bali bulunduruyorum.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
bende strike pro rapalla fiyatlarını merak ediyorum malum mayıs ta bizim burada çinekop zamanı başlar.

bide yeni bi elbise almam lazım yarı kuru kamuflaj tercihimdir 5 mm lik fiyat marka alırsak iyi olur.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
hayırlı işler olsun eğer imkan varsa zodyak botlar için ufak motor fiyatı alabilrmiyiz. 3 mt botum var ufak bir motor iyi gelir. Birde mustad iğnelerin fiyatlarını alabilirsek iyi olur. Kampanyaları bekliyoruz Alkis
Bul
misinaları yenileyeceğim yayın için ultrabrayt örgü misinaların en çok çekeri olacak tabi gallabi yayınlar için fiatları ve kalitesi benim için önemli tabi bir kaçda kamış lazım karbon olanlardan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bugün ugramaya çalışacağım maslak ava ugrayıp tek tek mesajları okuyacagım süleyman abiye sonrada cevapları almaya çalışacagım.sezonda bulundursun eksikleri isteyen bi şekilde alır oradan,olmadı ben alır gönderirim herkese.
Bul
bucalı yazdı:2.0 ve 3.0 sol çapraz mustad 50 veya 100 adetler var mı varsa fiyatı?
mustad igne serisinde sol çapraz olarak gorumuyor 2/0 - 3/0- 50 adet 9 tl 2/0- 3/0- 100 adet 18tl
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  spidir rapalalar maslak avda LeVrEkCi 36 7,116 21-05-2009, 01:07
Son Yorum: levent2735
  maslak avda D.A.M kamışlar LeVrEkCi 24 6,842 15-05-2009, 22:55
Son Yorum: ufuktan26
  strike pro rapalalr maslak avda LeVrEkCi 24 5,030 27-04-2009, 00:11
Son Yorum: alperburdur
  maslak avda tulumlar LeVrEkCi 30 5,976 18-02-2009, 10:13
Son Yorum: yalova tatar
  maslak avda kurşun fırsatı Maslak Av 25 5,420 16-02-2009, 00:53