Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iki ayin acisini cikaramadim
orhanekmekci yazdı:Dipde balık bulamadığınızda tüy çapari atmıyormusunuz,en azından kolyoz,istavrit alırsınızSeerf
Avlandigimiz merada derinlik,14 metre ,bizde capari 20 metreden sonra var...yani orada atsakta olmuyor,biraz kiyi kaliyor...
Bul
bucalı yazdı:Bugün kahvede Fiko abi ve Fevziyle seni konuştuk Faruk abi tutar balıkları dedik ama malesef olmamış..bi dahaki sefer inşallah..öğleden sonrada Fevzi gitti balığa arkadaşlarıyla vakit geçirmeye şimdi onun gelmesini bekliyoruz.
Baris,yarin gene insallah gidecegiz,yemler kaldi...bu sefer tutamaz diye konusun bakalim ..belki daha ugurlu gelirHappy
Bul
faruk abi en zından kahve muhabbeti yapmışsın yarına süper olacak inşallahAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
faruk abim yarın inşallah o tutacağın balıkları da görürüz.Alkis
balık yok ama temizleme derdide yok yaw biz mesela balık turarız hep ben temizlerim yaw eskiden hoşuma gidiyodu ama şimdi şimdi temizlemekten gönlüm geçti herhalde istemeyi istemeyi temizliyorumSiyirdimSiyirdim
o deniz havası yeter valla o suya olta atmak yeter ah bide ben atsam şu havalarda bir iyi gitmiyoki inşallah bu hafta sonu bende ırmağa gidecem nasib olursaAlkisBoboBobo
Bul
araphüso26 yazdı:faruk abi en zından kahve muhabbeti yapmışsın yarına süper olacak inşallahAlkis
Insallah Huseyin..muhabbete gelince o superdiSeerf
Bul
balıkcı uğur yazdı:faruk abim yarın inşallah o tutacağın balıkları da görürüz.Alkis
balık yok ama temizleme derdide yok yaw biz mesela balık turarız hep ben temizlerim yaw eskiden hoşuma gidiyodu ama şimdi şimdi temizlemekten gönlüm geçti herhalde istemeyi istemeyi temizliyorumSiyirdimSiyirdim
o deniz havası yeter valla o suya olta atmak yeter ah bide ben atsam şu havalarda bir iyi gitmiyoki inşallah bu hafta sonu bende ırmağa gidecem nasib olursaAlkisBoboBobo
iyiki baliklarin temizlenmesini hatirlattin Ugur..iyiki tutmamisikHappy...seninde balikli raporlarini bekliyoruz...bizim gibi baliksiz degilHadiordan
Bul
Albatros-gr yazdı:Avlandigimiz merada derinlik,14 metre ,bizde capari 20 metreden sonra var...yani orada atsakta olmuyor,biraz kiyi kaliyor...
Doğrudur Faruk,sizin avlakta çok sığmış.Balığı bu mevsimde biraz derinde aramak lazımSeerf
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:iyiki baliklarin temizlenmesini hatirlattin Ugur..iyiki tutmamisikHappy...seninde balikli raporlarini bekliyoruz...bizim gibi baliksiz degilHadiordan
inşallah diyelim yav bu hata sonu gidecem nasibse hayrettin abinin balıkları gösterdim babama Siyirdim83
biraz gaza getirdik herhalde haftayada biz gidek dedi yaşadım yaw83
Bul
orhanekmekci yazdı:Doğrudur Faruk,sizin avlakta çok sığmış.Balığı bu mevsimde biraz derinde aramak lazımSeerf
Bizim imaretten ..daha fener limanina kadar avlakklar sigi...20-25 metreyi tutmamiz icin ..direk iceri en azindan 4-5 mil gitmek gerekiyor.Fakat maronya tarafi oyle degil oralari derin ama bize ters geliyorSeerf
Bul
faruk abi güzel gün geçirmişsiniz tebriklerAlkis ve yarın bol balıklı avlar dilerim rastgele abicimGulumseSeerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu gün ayın kaçı yalova yalova tatar 49 7,170 22-01-2009, 14:04
Son Yorum: harun77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi