Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazlık kamışından, dikiş makaralı, telli el yapımı kamış olta
Bir sürü para verip makina almalarına gerek kalmamış doğal yoldan halletmişler, helal olsun bol balıklı günler dilerim..AlkisAlkis

videolarda inşallah kurtulurda bişeyler görürüz..Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
süper bir olta daha ne oldun yaw sonuçta ikiside aynı görevi görüyoAlkisAlkisWink
Bul
bizim kulalndığımız kamışların en doğal olanı işte AlkisAlkis
Bul
Alper şahane patent arkadaşlarını kutlarımAlkis
Videoları sabırsızlıkla bekliyoruz Seerf
Bul
O saz kamışıyla çocukluk yıllarımda az kefal yakalamadım.Alper inşallah videoyu kurtarırsın,makara nasıl sarılıyor merak ettim.Biz makara kullanmaz;kamışın ucuna kamış boyunda misina bağlardık..
Bul
valla bende3 fındık dalı vardı sonra almanyadan enişte yolladı 8 mt lik kamış olay olmuştu arkadaşlarında zekasına hayran olmamak mümkün değil kutluyorum güzel fotolar için teşekkür alper videolara üzüldüm
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
Çocukluğumu hatırladım saz kamışla bakırköyde mendireğin kayalıklarında mantarlı olta ve 25 kuruşluk kurt ile gümüş ve istavrit yakalardık kefal geldimi büyük olay olurdu rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Alper sen benim yaralarımı deştin.ben öyle kamışları senelerce kullandım ,daha sonraları şimdiki modern kamışlar piyasaya çıktı,vakti zamanında kepçe de yoktu kamış ucuna iri yayın iğnesi takat kakış yapardık.nerdeeeee o günler.silah icat oldu mertlik bozuldu.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Alper sen benim yaralarımı deştin.ben öyle kamışları senelerce kullandım ,daha sonraları şimdiki modern kamışlar piyasaya çıktı,vakti zamanında kepçe de yoktu kamış ucuna iri yayın iğnesi takat kakış yapardık.nerdeeeee o günler.silah icat oldu mertlik bozuldu.
çok doğru abicimSiyirdim
Bul
bizim çocukluk döneminde saz yokdu dere kenarı bol miktarda söğüt ağacı ile doluydu keserdik bir adet uzun söğüt dalı kurutup bir güzel balık yakalamaya devam arkadaşlar ucuz ve güzel bir sistem kurmuşlar Alkis Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  el yapımı lrf kamışı. poyraz14 11 5,580 27-05-2014, 16:14
Son Yorum: poyraz14
  sallama olta için kazık çalışması :) Ansaidzayyy 3 3,898 09-03-2013, 11:37
Son Yorum: YaKaMoZ
  Makarali olta üzeri sabit alarm Ansaidzayyy 9 2,834 02-03-2013, 11:59
Son Yorum: YaKaMoZ
  El Yapımı Jig u_boy 34 10,128 13-08-2012, 08:22
Son Yorum: ANTALYALI07
  Kamış dayama üç ayağını digital fotoğraf makinesi ayaklığına çevirdim(resimli) alperburdur 55 11,931 05-03-2009, 01:27
Son Yorum: alperburdur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi