Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sevgililerimizle Buluştuk-27 :)
tebrikler birol maşallah çok güzel av olmuş arkadaşınada tebrikler oda güzel balık almış
ne mutlu sana sevgilin seni herzaman böyle mutlu ettiği sürece bu sevda kolay kolay bitmez hep böyle mutlu olman dileğiyle rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Birol arkadaşım tebrik ederim sevgililerinle buluşmuşsun ne mutlu sana çok güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim maşallah sarıkanatlarda çok güzel senin sayende lüfer familyasının gelişimini canlı canlı görebiliyoruz çok a kalmaz 15-gün 1 ay sonra lüfer çeker sin inşallah bereketli olsun saygılar.AlkisAlkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
birol bereketli ve afiyet olsun şov yapmışsın yine Seerf kar yağmur soğuk farketmiyor sana Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:birol bereketli ve afiyet olsun şov yapmışsın yine Seerf kar yağmur soğuk farketmiyor sana Alkis
Murat ...Birol,un masallahi var hakikaten..biz aksam Ayhan arkadasim ile konustuk,pazar gunu ne olursa olsun gideriz diye onun teknesi ile...fakat bu gunku havayi gordugumuzde iptal ettik..Happybizim takim dusmus ikinci ligeHehe
Bul
balikoltasi yazdı:Teşekkürler Fikret Bey. Evet kurşun takıyoruz. 125-150 gr. arası kurşunla mümkün olduğu kadar açığa yolluyoruz takımı.
Birol bereketli olsun 125 gr kursun bana mazi oldu gibi en az kursunum 150 gr oda hap gibi geliyor bu aralar 250 gr ları deniyorum ama 125 hiç kullanmıyorum bayağı zamandır
Bul
ustam61 yazdı:Olmuyor böyle ama siz günü gününe biz haftalar sonra.Yok ya bende mevzii değiştirecem böyle giderse.Deniz kenarındakiler 12 ay 365 gün, biz iç kesimdekiler hava muhalefetiydi yasaktı 6 ay 180 gün.İTİRAZIM VAR...
alalım senide istanbula hayrettin abi GulumseSeerf
Bul
Tebrikler Birol Alkis tastamam sevgililerinlen buluşmuşsun Seerf
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Birol bereketli olsun 125 gr kursun bana mazi oldu gibi en az kursunum 150 gr oda hap gibi geliyor bu aralar 250 gr ları deniyorum ama 125 hiç kullanmıyorum bayağı zamandır

Sağolun. Ben 250 gr. ı teknede kullanıyordum. Abanıp ileri atmayı düşünemiyorum bile. Smile Zatenavlandığım yerde 150 gr. yeterli geliyor. ayrıca kamışıda daha fazla ağırlıkla zorlarsam kesin kırılır.
Yanlız bendede şöyle bir durum var. Eskiden çinekopa 115-125 ile atardım. 150 gr. ile atış yapamazdım. şimdi 140-150. gr. a alıştım. ileri atışlarda sağladığı mesafe ve ivme müthiş. şimdi yemlide 140 gr.dan aşağı atmıyorum.
Bu tecrübeyide çınaraltındaki rapala avlarımda kazandım.
Bul
arkadaşım çok güzel av yapmışsın tebrikler...zevkle balık tutmak bu olsa gerek ..allah bu zevkini daim etsin bol avlar rasgelsin....AlkisAlkisAlkisSeerf
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Albatros-gr yazdı:Birol,baslikta guzel neticede...gunun anlamini tam vermissinAlkistabii sevgililerinede bu comert davranislarindan dolayi tesekkur borcluyuz.helal olsun,ayni zamanda afiyet seker olsun
Teşekkürler Faruk Bey.Sizlerede rastgelsin.
Tropheus yazdı:birol kardeş sevgilier günün kutlu olmuş eline saglık cok başarılı bi av olmuş tebrikler.
Teşekkürler Sedat.
Rastgele.
bahriyeli yazdı:tebrikler birol maşallah çok güzel av olmuş arkadaşınada tebrikler oda güzel balık almış
ne mutlu sana sevgilin seni herzaman böyle mutlu ettiği sürece bu sevda kolay kolay bitmez hep böyle mutlu olman dileğiyle rastgele.
Teşekkürler İsmail Bey. Arkadaşım seçmece sarıkanatları tuttu. SmileSizlerede rastgele.
doktor yazdı:Birol arkadaşım tebrik ederim sevgililerinle buluşmuşsun ne mutlu sana çok güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim maşallah sarıkanatlarda çok güzel senin sayende lüfer familyasının gelişimini canlı canlı görebiliyoruz çok a kalmaz 15-gün 1 ay sonra lüfer çeker sin inşallah bereketli olsun saygılar
Sağol Doktor. Busene balık durumları tuhaf gidiyor lüferde çıkarsa şaşırmamak lazımSmile
Rastgele.
fish or die yazdı:birol bereketli ve afiyet olsun şov yapmışsın yine Seerf kar yağmur soğuk farketmiyor sana Alkis
Teşekkürler Murat.
mariner8 yazdı:Tebrikler Birol Alkis tastamam sevgililerinlen buluşmuşsun Seerf
Teşekkürler Ahmet Bey. Rastgele.
kaya yazdı:arkadaşım çok güzel av yapmışsın tebrikler...zevkle balık tutmak bu olsa gerek ..allah bu zevkini daim etsin bol avlar rasgelsin

Teşekkürler Kaya Bey. Gerçekten zevkliydi. Biraz ıslandık üşüdük ama değdi doğrusu.
Rastgele.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi