06-02-2009, 12:13
Birol emeklerine sağlık gayet açık ve net bir anlatım..

İstavritin Bütün Olarak İğneye Takılması
|
06-02-2009, 14:35
Birol paylaşım için teşekkürler, faydalı olacak bir bilgi..
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
06-02-2009, 16:00
LeVrEkCi yazdı:faruk abi senin dediğin uzun olta olanıdır uzun olta ile canlı yem atarız ve çokda başarılı olur ama kancaları balığın içinden geçirmeyizde dıştan alt taraftan deri altına geçiririz,bu şekilde zargana,istavrit,izmarit,ispari yem olarak kullanırız.ayrıca ağızdan tek kanca takarakta kullanırız.Dogru Nihat,ben levrek icin gece birakip sabah alacaksam,spariyi canli kuyrugunun uzerinden sert etinden kancayi bir defa geciriyorum,spari sabaha kadar canli kaliyor..agizdan tek kanca denedigim yok,bilgiler icin tesekkurler ![]()
06-02-2009, 16:08
güsel bir yöntem bende yayına deneyim diyorum abicim
![]()
06-02-2009, 18:15
balıkcı uğur yazdı:güsel bir yöntem bende yayına deneyim diyorum abicimKancayi baligin sirt etinden koyarsan, ic organlarina zarar vermeden yem balik canli avlanir,tabii sansinda daha cok olur
06-02-2009, 18:19
balıkcı uğur yazdı:güsel bir yöntem bende yayına deneyim diyorum abicimUğur sen ne yapacaksın biliyormusun bu yemlik balığın sırt yüzgecinin altından deriyle beraber geçir kancayı yeterli ve 24 saat canlı kalmasını sağla..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
06-02-2009, 18:57
birol emeğine sağlık güzel bilgiler için teşekkürler
not bu takıma kurşun kullanıyormusunuz.
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
06-02-2009, 19:17
bucalıfikret yazdı:birol emeğine sağlık güzel bilgiler için teşekkürler Teşekkürler Fikret Bey. Evet mantara bağlı 1 metre köstek var. makineden gelen ana fırdöndüye kurşunu ve bu kösteği takıyoruz.
06-02-2009, 23:04
(Son Düzenleme: 06-02-2009, 23:27, Düzenleyen: LOUISCAYAN.)
birol bey guzel ve anlaşılır bir acıklama yapmışsınız yardımınız için teşekkur ederim. soruyu soran bendim. sizlerin sayesinde bir şey daha ögrendim ve uygulamak için sabırsızlanıyorum. yanlız anladıgım kadarı ile bu duzen buyuk balık için bir duzen. misina kalınlıgı ne olmalı bu konudada yardım ederseniz sevinirim. TEKRAR TEŞEKKURLER
07-02-2009, 00:13
bilgi cok ıyı ben denedim ama yemi takarken cok zorlanmıştım tabiii istavritte nakavt olmuştu iğneleri boydan boya geçirmeye çalşırken ama mantıklı aslında canlı istavriti hiç zarar vermeden aynı şekilde iğne takabiliyormuyuz belki tarifindee takılıyor ama bi şekilde balık zarar görüyor be abi cok uğraştım ben ama güzel taktik teşekkürler
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY 1969 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|